Η Ellen DeGeneres κάνει την Mila Kunis να ντραπεί μπροστά στις κάμερες

Η Ellen DeGeneres κάνει την Mila Kunis να ντραπεί μπροστά στις κάμερες

Αφού την αναγκάζει να μιλήσει για τον Ashton Kutcher

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres βρέθηκε η Mila Kunis η οποία προσπάθησε να αποφύγει τις αναφορές στον καλό της, Ashton Kutcher χωρίς, όμως, επιτυχία. Όταν η Kunis έκατσε στον καναπέ της εκπομπής, DeGeneres άρχισε να την ρωτάει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και με ποιον τρόπο η ίδια γιορτάζει. «Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει. Είναι αυτή την Πέμπτη, αν δεν κάνω λάθος. Είναι μεγάλη μέρα για εσένα», ρώτησε η παρουσιάστρια.

«Και ναι και όχι. Ποτέ δεν έχω δώσει ιδιαίτερη σημασία. Έχω περάσει την ημέρα μόνη μου αλλά και σε σχέση. Όπως και να είμαι, είμαι εντάξει», ήταν η απάντηση της ηθοποιού. «Η πίσεη να κάνει κάτι είναι μεγάλη, αν είσαι με κάποιον», επέμεινε η DeGeneres. «Δεν ξέρω αν είσαι ή όχι. Αλλά αν είχες κάποιον για να περάσεις μαζί του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου... ποιος θα ήταν ο ιδανικός τρόπος;». «Θα ήθελα το μεγαλύτερο αρκουδάκι και χίλια τριαντάφυλλα. Εάν έμπαινα στη διαδικασία, θα ήθελα να γιορτάσω την ημέρα σωστά», απάντησε η Kunis.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, γνωστή για το χιούμορ της συνέχισε, με ιδιαίτερο τρόπο, να προσπαθεί να εκμαιεύσει από την Kunis πληροφορίες για τον αγαπημένο της δείχνοντάς της μία φωτογραφία από την εποχή που το -πλέον- ζευγάρι συμπρωταγωνιστούσε στο That '70s Show. Η Kunis παραδέχτηκε ότι ακόμα διατηρεί επαφές με τους πρώην συμπρωταγωνιστές της, με την DeGeneres να την ρωτάει «με κανέναν περισσότερο από τους άλλους;». «Ναι, έχω δουλέψει και με αυτόν», παραδέχτηκε η Kunis. «Πώς να τα πηγαίνει αυτό το παιδί; Μιλάτε καθόλου, Πότε του μίλησες τελευταία φορά; Έτσι, ακαδημαϊκά ρωτάω», συνέχισε η παρουσιάστρια, με την καλεσμένη της εκπομπής, κόκκινη από την ντροπή της να απαντάει «Πάνω- κάτω πριν από δύο λεπτά».

Διαβάστε ακόμα:
«Mε χαρά να μείνω γυμνή, μόνο μη με ρωτήσετε για τον...» Ποια το είπε;
Demi Moore: Ο νέος της αγαπημένος είναι 31 και πρώην της Lindsay Lohan!
Ashton Kutcher προς Mila: «Είσαι χειρότερη από τη Demi»!