H Δέσποινα Καμπούρη στο mothersblog.gr

H Δέσποινα Καμπούρη στο mothersblog.gr

Για όλες τις μαμάδες

Νέα αρχή για το mothersblog.gr με την υπογραφή της Δέσποινας Καμπούρη. Μια νέα μητέρα, μια ξεχωριστή επαγγελματίας, μια σύγχρονη, δραστήρια γυναίκα που αντεπεξέρχεται επάξια σε όλους τους ρόλους που έχει κληθεί να αναλάβει μη σταματώντας να χαμογελά.

Με τη δική της ενεργητική επίβλεψη και αρωγή, το πολυαγαπημένο μας mothersblog.gr περνά στη νέα, ακόμη πιο ώριμη και δημιουργική εποχή του, με στόχο τη διαρκή ανέλιξή του και την καθημερινή, ποιοτική του αναβάθμιση, βασισμένη πάντα στη δική σας στήριξη και αγάπη, στη δική μας διαδραστική σχέση και σκοπεύει να γίνει ο καλύτερος φίλος των μαμάδων και των παιδιών.

Το mothersblog.gr με πλούσια θεματολογία ανανεώνεται διαρκώς με φρέσκα θέματα. Μέσα από τα special features, ειδικά αφιερώματα, τις ιδιαίτερες στήλες και το προσωπικο blog της Δέσποινας Καμπούρη οι μητέρες και οι μέλλουσες μαμάδες ενημερώνονται και μαθαίνουν πώς να κάνουν τη ζωή του παιδιού τους αλλά και τη δική τους καλύτερη, ομορφότερη και ευκολότερη καθημερινά.

Το portal εστιάζει στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας προσφέροντας αξιόπιστες, σημαντικές και χρηστικές πληροφορίες για κάθε στάδιο της ζωής της μητέρας και του παιδιού από την εγκυμοσύνη, το θηλασμό, τα πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού ως και την εφηβεία του.

Στην ομάδα του mothersblog.gr προστίθεται η έμπειρη δημοσιογράφος και μαμά Ελένη Κεχαγιά.

mothersblog.gr μια σχέση ζωής, για έναν ρόλο που κρατάει μια ζωή!