Η μεγαλύτερη star των εποχών εξομολογείται: Με βίασαν στην οροφή ενός κτιρίου

Η μεγαλύτερη star των εποχών εξομολογείται: Με βίασαν στην οροφή ενός κτιρίου

Η Madonna μιλά για την τραυματική εμπειρία που έζησε σε ηλικία 19 ετών

Η Madonna για πρώτη φορά μίλησε για την πιο δύσκολή στιγμή της ζωής της όταν σε ηλικία 19 ετών την βίασαν. Χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που έδωσε για το περιοδικό Harper 's Bazaar , η 55χρονη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: « Η Νέα Υόρκη δεν ήταν τελικά αυτό που φανταζόμουν. Δεν με υποδέχθηκε με ανοιχτές τις αγκάλες . Το πρώτο χρόνο που βρέθηκα στην Αμερική ένας άγνωστο με απειλή μαχαιριού με βίασε στην οροφή ενός κτιρίου».
Το τεύχος του περιοδικού που φιλοξενεί την μεγάλη star της Pop θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο και για τους λάτρεις της Madonna είναι ένα τεύχος που σίγουρα θα πρέπει να βάλουν στο αρχείο τους.
Το περιοδικό επιχειρεί να κάνει ένα αφιέρωμα για τη ζωή της Madonna γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, στα παιδικά της χρόνια, το ταξίδι της στην Αμερική μέχρι την μεγάλη της άνοδο σε παγκόσμιο καλλιτεχνικό επίπεδο.
Μεταξύ άλλων η βασίλισσα της pop λέει ότι τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα για εκείνη. Στην εφηβεία της όπως παραδέχεται οι περισσότεροι άνθρωποι πίστευαν ότι ήταν κάτι το «παράξενο » .
"Δεν είχα πολλούς φίλους. Εγώ μπορεί να μην είχε καθόλου φίλους. Αλλά όλα εξελίχθηκαν καλά στο τέλος , γιατί όταν δεν είσαι δημοφιλής και δεν έχεις να ασχοληθείς με μια κοινωνική ζωή , σου επιτρέπεται να επικεντρωθείς στο μέλλον σου "., όπως δήλωσε η ίδια.
Τα υπόλοιπα το Νοέμβριο...

Διαβάστε επίσης:

Όταν η Madonna διαφήμιζε τα Gap

Δείτε πώς είναι σήμερα ο πρώην της Madonna