«Είμαι μόνο μία όμορφη, κοκκαλιάρα»! Ποιο supermodel εξολομογείται το... δράμα του;

Γωγώ Φούντα
«Είμαι μόνο μία όμορφη, κοκκαλιάρα»! Ποιο supermodel εξολομογείται το... δράμα του;

Να τη λυπηθούμε;

Αν νομίζατε ότι το να είσαι όμορφη και να βγάζεις και ένα τσουβάλι χρήματα από αυτό είναι εύκολο και πάντοτε ευχάριστο, κάνετε μεγάλο λάθος, γιατί ένα από τα διασημότερα supermodels και αγγελάκι της Victoria's Secret βάζει τα πράγματα στη θέση τους!

Η Cameron Russell λοιπόν, η οποία εδώ και 10 περίπου χρόνια μεσουρανεί στις πασαρέλες και έχει συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους οίκους, αποφάσισε να μιλήσει και να αποκαλύψει μία όχι και τόσο ειδυλλιακή πλευρά του μόντελινγκ.

«Από τη στιγμή της γέννησής μου είμαι τυχερή λόγω γονιδίων αλλά αυτό δεν είναι συνώνυμο της ευτυχίας. Αν υπάρχει έστω και ένας που το πιστεύει αυτό, ας έρθει να γνωρίσει μία παρέα μοντέλων. Το γεγονός ότι έχουμε πιο στενούς γλουτούς, λαμπερά μαλλιά και κουλ ρούχα μάλλον μας κάνει τις πιο ανασφαλείς και όχι τις πιο ευτυχισμένες γυναίκες του πλανήτη»!

«Πλέον πραγματικά δεν ξέρω γιατί ίσως κάποιος μπορεί να είναι καλός μαζί μου ή μπορεί να με βοηθήσει σε κάτι. Είναι επειδή όντως είναι καλός και ευγενικός ή είναι λόγω της εμφάνισής μου; Και όλα αυτά τα λέω, επειδή θέλω να δείξω ότι το να είσαι μοντέλο, δεν είναι μία απλή δουλειά που απλά κάνεις την όμορφη, αλλά θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια», εξομολογείται η καλλονή!

Για να είμαστε ειλικρινείς, νομίζουμε ότι με αυτά τα άγχη ζουν όλες οι γυναίκες του πλανήτη! Απλώς τα μοντέλα βγάζουν και περισσότερα χρήματα μόνο και μόνο επειδή είναι όμορφες. Δεν είναι και τόσο άσχημα αν σκεφτεί κανείς ότι άλλες γυναίκες στη θέση τους δεν έχουν τα απαραίτητα για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους...