«Έφαγε τούμπα, επειδή γλίστρησε στην αλαζονεία της»! Ποια «καρφώνει» δημόσια τη Lawrence;

Γωγώ Φούντα
«Έφαγε τούμπα, επειδή γλίστρησε στην αλαζονεία της»! Ποια «καρφώνει» δημόσια τη Lawrence;

Τι είπε και την εξόργισε η διάσημη ηθοποιός;

Η Jennifer Lawrence ως γνωστόν είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, το οποίο μάχεται την ανορεξία και όλο αυτό το αμόκ που καταλαμβάνει τις νεαρές star προκειμένου να είναι υπερβολικά αδύνατες, κι εμείς φυσικά συμφωνούμε μαζί της!

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, μίλησε και πάλι σχετικά με τα κιλά αλλά και τον πόλεμο που είχε δεχτεί στην αρχή της καριέρας της λόγω της πιο ζουμερής εμφάνισής της, καθώς όπως είπε θέλει να αποτελεί σωστό και υγιές πρότυπο για τα νεαρά κορίτσια. Εκτός των άλλων, τα έβαλε και με το σύγχρονο lifestyle το οποίο ωθεί τις γυναίκες να λιμοκτονούν προκειμένου να κάνουν τους άλλους χαρούμενους.

Ως μέρος του lifestyle λοιπόν, μιας και παρουσιάζει την εκπομπή Fashion Police, η 80χρονη Joan Rivers άστραψε και βρόντηξε και κύρηξε τον πόλεμο μέσω Twitter στη νεαρή star. «Είναι αστείο το ότι η Jennifer Lawrence αγαπούσε το Fashion Police όταν την αποθέωνε ενώ τώρα που προωθεί τη νέα της ταινία το απαξιώνει! Σταθείτε, βρήκα γιατί έφαγε τούμπα στα Oscar: Γλίστρησε στην αλαζονεία της», ολοκλήρωσε το... μανιφέστο της η Rivers.

joan

Η αλήθεια είναι ότι η Lawrence δεν αναφέρθηκε ούτε στην ίδια αλλά ούτε και στην εκπομπή της. Πιθανόν απλά η διάσημη τηλεπερσόνα αισθάνθηκε την ανάγκη να υπερασπιστεί τη δουλειά και το χώρο στον οποίο εργάζεται. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα η... γεροντική άνοια να κάνει σιγά σιγά την εμφάνισή της! Ίδωμεν...

Διαβάστε ακόμη:

«Για κάποιο αηδιαστικό λόγο, το νεανικό σεξ πουλάει»: Ποια σταρ τα έβαλε με την Miley;

Παναγία μου! Δείτε την κόρη της Kim Kardashian στα 25 της με την βοήθεια υπολογιστή

Αγγελική Ηλιάδη: Ποιο δώρο του αγαπημένου της Σάββα Γκέντσογλου τη συγκίνησε;