Ένας μπάτλερ για τους Beckham... και μάλιστα, βασιλικός!

Ένας μπάτλερ για τους Beckham... και μάλιστα, βασιλικός!

Γιατί αν κάνεις κάτι, κάντο τουλάχιστον σωστά!

Μάλλον ο κρυφός πόθος των Beckham φαίνεται πως είναι να κυλήσει με κάποιο τρόπο στις φλέβες τους... γαλάζιο αίμα, αφού μετά την αγορά του Beckingham Palace, αποφάσισαν να εντάξουν στη «βασιλική» ζωή τους έναν μπάτλερ του ίδιου βεληνεκούς. Και κανείς δεν θα ήταν βέβαια καταλληλότερος από τον μπάτλερ του παλατιού του Buckingham.


Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε πρόσφατα να εντάξει στο δυναμικό του προσωπικού του έναν οικιακό βοηθό... υψηλότατων προδιαγραφών προκειμένου να είναι όλα υπό έλεγχο, στο νέο τους «παλάτι» στο δυτικό Λονδίνο. Ο νέος τους υπάλληλος θα συμπεριλαμβάνεται στο βασικό προσωπικό, που ασχολείται εξ ολοκλήρου με το σπίτι και τις δουλειές που μπορεί να έχει, από το πλύσιμο των ρούχων μέχρι τον περίπατο των σκύλων τους.


Το εντυπωσιακό βιογραφικό του με σημαντικότερη «λεπτομέρεια» την προϋπηρεσία του στα βασιλικά ανάκτορα, φαίνεται να έχει εντυπωσιάσει την Victoria, η οποία ήδη τον προσέλαβε από την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να βρίσκεται στο πάρτι γενεθλίων της μικρής Harper, που έκλεισε πριν λίγες μέρες τα τρία της χρόνια. Μάλιστα, πηγή από το άμεσο περιβάλλον τους, δήλωσε πως η Victoria είναι κατενθουσιασμένη και έχει την πεποίθηση πως ο νέος της μπάτλερ ταιριάζει απόλυτα με την οικογένεια. Απορούμε πιο θα είναι το επόμενο βήμα του ζευγαριού, δύο χρυσοί θρόνοι μήπως;

Διαβάστε ακόμη:

Dave Legeno: νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός του «Harry Potter»!

Τα μισά να μας έκανε! Η 44χρονη JLo θα κάνει την 23χρονη Miley να κλαίει με μαύρο δάκρυ