Γιατί ο Κωστόπουλος μπορεί να βλάψει την τηλεοπτική καριέρα της Ναταλίας Γερμανού

Γιατί ο Κωστόπουλος μπορεί να βλάψει την τηλεοπτική καριέρα της Ναταλίας Γερμανού

Από τι κινδυνεύει η παρουσιάστρια;

Αυτό που μας έχει δείξει η πείρα είναι ότι συνήθως αρκεί ένα και μόνο γεγονός, ώστε να πυροδοτήσει ένα είδος αλυσιδωτής αντίδρασης.

Δηλαδή με απλά ελληνικά: Ακούγεται ότι ενδεχομένως ο Πέτρος Κωστόπουλος μετά από επιθυμία του Γιάννη Λάτσιου θα επιστρέψει στον ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει ένα βραδινό talk show δύο φορές την εβδομάδα.

Αν αυτό συμβεί, θα είναι μια πολύ καλή είδηση για όλους, εκτός από τη Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια βλέπει ότι η έλευση του Πέτρου σημαίνει ότι τουλάχιστον δύο νύχτες της εβδομάδας θα γίνουν δικές του. Άλλες δύο νύχτες διεκδικεί η εκπομπή τα Καρντάσιανς και τέλος υπάρχουν οι Ράδιο Αρβύλα και ο Θέμος Αναστασιάδης.

Όσο και να τα υπολογίσει η Ναταλία τα νούμερα, μαθηματικά δεν τις βγαίνουν, ούτε οι μέρες ούτε και οι ώρες προβολής και φυσικά ο φόβος της και των συνεργατών της, είναι ότι τα κανάλι θα τραβήξει την πρίζα της εκπομπής της.

Η Ναταλία γνωρίζει ότι ανάμεσα στα παραπάνω ονόματα, η ίδια είναι ο αδύναμος κρίκος και πώς το εφέ του ντόμινο τελικά θα την παρασύρει.

Ήδη στους διαδρόμους του καναλιού ακούγεται έντονα πώς η Ναταλία μετακομίζει ώρα και αλλάζει και εκπομπή. Ο ΑΝΤ1 μπορεί να της κόψει το talk show, αλλά εξακολουθεί να τη θέλει στο δυναμικό του και να τη θεωρεί υπολογίσιμο χαρτί, οπότε όλου και κάπου θα τη βολέψει!

Δεν μένει παρά να δούμε τι απ όλα θα συμβεί!