Γιατί ο Γιώργος Λιάγκας πιστεύει ότι πρέπει να έχει άποψη για όλα;

Γιατί ο Γιώργος Λιάγκας πιστεύει ότι πρέπει να έχει άποψη για όλα;

Είναι ωραίο πράγμα να μπορεί κάποιος να λέει ελεύθερα την άποψή του και μάλιστα όταν αυτός ο κάποιος, είναι παρουσιαστής που σχολιάζει μια άλλη παρουσιάστρια απέναντι καναλιού. Και είναι ωραίο γιατί πολλοί από μας θυμόμαστε και ζήσαμε εποχές που ήταν ταμπού όχι μόνο να μιλήσεις για αντίπαλο παρουσιαστή, αλλά και να υπαινιχτείς οτιδήποτε που δεν αφορούσε το κανάλι που δουλεύεις.

Ευτυχώς αυτές οι εποχές πέρασαν και δεν ξέρω πώς, αλλά ξαφνικά βρεθήκαμε στην απέναντι πλευρά της όχθης, εκεί δηλαδή που μπορείς να πεις οτιδήποτε για έναν άνθρωπο, ξεπερνώντας όρια και αδιαφορώντας για συνέπειες.
Το φαινόμενο αυτό ανθεί ιδιαίτερα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης και έχει βαφτιστεί , "Λέω την άποψή μου με ειλικρίνεια» ενώ στην πραγματικότητα σημαίνει «Είμαι αδιάκριτος και νομίζω ότι δικαιούμαι να έχω άποψη για όλα».

Το τελευταίο κρούσμα αφορά μια καλοκαιρινή φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο, τον αδερφό της και τα παιδιά της την οποία η Ελένη ανέβασε στο λογαριασμό της με τη λεζάντα αυτή είναι η οικογένειά μου.
Όμως ο Γιώργος Λιάγκας έχει αντίθετη άποψη και θεωρεί ότι αυτή δεν είναι η οικογένειας της Ελένης εφόσον λείπει απ τη φωτογραφία ο πατέρας των παιδιών ο Γιάννης Λιάτσος.

Ένας άσχετος άνθρωπος δηλαδή ξέρει καλύτερα από τη ίδια ποια είναι ή ποια εκείνη θωρεί οικογένειά της και μάλιστα της κάνει και κήρυγμα.
Θα τρελαθούμε εντελώς. Ή έχουμε παλαβώσει στις πρωινές εκπομπές ή να αρχίσουμε να ρωτάμε όλοι τον Λιάγκα στις προσωπικές μας υποθέσεις!

Λένε ότι από το σοβαρό στο γελοίο η γραμμή είναι πολύ λεπτή, αλλά από το γελοίο στο σοβαρό μας χωρίζει ένας ωκεανός και, Γιώργο Λιάγκα, όσο καλό κολύμπι και αν ξέρεις, δεν φαίνεται να τον διασχίζεις σύντομα!