Γιατί έπρεπε να δούμε τον Αρναούτογλου και τον Ρέμο με το εσώρουχο;

Γιατί  έπρεπε να δούμε τον Αρναούτογλου και τον Ρέμο με το εσώρουχο;

Άντρες έτοιμοι για όλα!

Στην εκπομπή Τα Καρντάσιανς οι παρουσιαστές Γρηγόρης Αρναούτογλου, Δημήτρης Σταρόβας και η Μαριά Μπεκατώρου είχαν καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο. Μεγάλη επιτυχία αν σκεφτεί κανείς ότι αυτή την εποχή ο τραγουδιστής που έτσι και αλλιώς δίνει σπάνια συνεντεύξεις, πρόκειται να γίνει μπαμπά και επομένως όλοι θα ήθελαν τις πρώτες δηλώσεις του.

Ο Αντώνης Ρέμος προτίμησε να πάει στην εκπομπή του φίλου του με τον οποίο νιώθει και ασφάλεια και καλά έκανε και έτσι ο Γρηγόρης και η εκπομπή του είχαν την πολυπόθητη πρωτιά.

Όλα πήγαν μια χαρά. Ο Αντώνη μίλησε για την Υβόννη, για το μωρό, για τα πεθερικά του, τραγούδησε ζωντανά και μέχρι να τελειώσει η εκπομπή έκανε ότι κλισαδούρα κάνουν οι λαϊκοί τραγουδιστές που βγαίνουν στην τηλεόραση.

Φυσικά στην εκπομπή ήταν ο μοναδικός καλεσμένος γιατί εννοείται πώς ένας σταρ του δικού εκτοπίσματος δεν μοιράζεται τον τηλεοπτικό χρόνο με άλλους. Πρέπει η εκπομπή να' είναι πάνω του.

Όμως το καλύτερο μας το κρατούσαν για το τέλος, γιατί πριν τελειώσει η εκπομπή, οι άντρες έπαιξαν strip poker κα στο τέλος κατέβασαν τα παντελόνια και έμειναν με το εσώρουχο και όχι κανένα sexy εσώρουχο, άλλα με το βρακί του παππού, του συνταξιούχου αμερικανού παππού που ζει στη Φλόριντα.

Το ερώτημα είναι: Γιατί έπρεπε να δούμε το σώβρακο του Ρέμου του Σταρόβα και ακόμη χειρότερα του Αρναούτογλου, ο οποίος μας το έδειξε μάλιστα με ένα αρκουδιάρικο χορό που εκείνος τον θεώρησε sexy;

Ούτε ωραίο ήταν, ούτε επίκαιρο, ούτε έξυπνο και κυρίως ούτε απαραίτητο. Ήταν αντιαισθητικό και άκυρο και όχι δεν ήταν μοντέρνο όπως πιστεύει ο Γρηγόρης που τόνισε στο τέλος της εκπομπής ότι ο Ρέμος είναι ο μόνος που τόλμα να κάνει κάτι ριζοσπαστικό στην τηλεόραση.

Το χειρότερο είναι ότι το ξεβράκωμα, θεωρήθηκε μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές στιγμές του παρουσιαστή και ίσως η πιο απενεχοποιημένη στιγμή του Αντώνη Ρέμου.

Καταλαβαίνω ότι όλοι θέλουν να αντιγράψουν τις εξυπνάδες της Ellen DeGeneres του Jimmy Kimmel ή του Jon Stewart, άλλα όλοι οι παραπάνω δεν περιορίζονται μόνο σε έξυπνες και φαρμακερές ατάκες και σε μπουγελώματα με τους star.

Όχι Γρηγόρη, οι star δεν τολμούν μόνο να κατεβάσουν τα παντελόνια και να μείνουν με το εσώρουχο, αλλά τολμούν και μιλούν. Έχουν άποψη, τα βάζουν με το σύστημα. Κάποιοι από αυτούς τολμούν και μιλούν για τους δαίμονες με τους οποίους παλεύουν ή πάλευαν, για προσωπικά τους προβλήματα και πώς τα αντιμετωπίζουν, δίνοντας θάρρος και δύναμη σε ανθρώπους που βλέπουν την εκπομπή και ταυτίζονται μαζί τους.

Μιλούν δημόσια για πράγματα που θεωρούνται ταμπού, για τη σεξουαλική τους ταυτότητα, δίνουν κουράγιο στον κόσμο, τον προτρέπουν να μιλήσει φωναχτά, να αγαπήσει τον εαυτό του όπως είναι , να ζητήσει βοήθεια αν τυχόν τον ενοχλούν ψυχολογικά ή σωματικά.

Οι σταρ ή οι περισσότεροι από αυτούς, μιλούν για τραυματικές τους εμπειρίες και εμπνέουν κόσμο. Μιλούν για τις κοινωνικές αδικίες, παίρνουν θέση για το gay γάμο ή για το ρατσισμό.

Μπορεί να μπουγελώνονται και να κάνουν παντομίμα, άλλα μιλάνε κι όλας και αυτό είναι κορυφαία στιγμή Γρηγόρη και καινοτομία, όχι παίρνω το μπουζούκι μου και λέω ένα μελό τραγούδι για τους μετανάστες και μετά κατεβάζω το παντελόνι.

Δεν λέω, επιτυχία μεγάλη είναι στην Ελλάδα που ζούμε με τους δικούς μας καρασυντηρητικούς star, αλλά ας μην δίνουν μεγαλύτερη διάσταση στο γεγονός. Είδαμε έναν διάσημο ή μάλλον τρεις διάσημους άντρες να κατεβάζουν τα παντελόνια τους! Ε και; Μήπως νιώθετε διαφορετικοί σήμερα;