Ο άντρας της ημέρας: 10 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Barack Obama

Ο άντρας της ημέρας: 10 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Barack Obama

Ναι, όλοι ξέρουμε ότι είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ και χθες ορκίστηκε για δεύτερη φορά, αλλά η ζωή του Barack Obama έχει και πτυχές που δεν είναι και τόσο γνωστές. Διαβάστε 10 από αυτές.

1. Έχει κερδίσει Grammy το 2006 για ηχογράφηση που περιείχε λόγο του. Φάε τη σκόνη του Mariah Carey.
2. Έχει αγοράσει ένα σπίτι στο Σικάγο που κοστίζει 1,65 εκατομμύρια δολάρια με τη γυναίκα του που έχει 4 τζάκια. Καμία λιτότητα για τον κύριο Πρόεδρο.
3. Δεν του αρέσει το παγωτό. Δούλευε σε παγωτατζίδικο ως έφηβος και το είχε σιχαθεί από τότε. Με τόσα froyo στην Αμερική δεν φοβάμαι, κάτι θα τρώει.
4. Αγαπά να παίζει Scrabble. Για Angry Birds τι ξέρουμε;
5. Μπορεί να είναι από τη Χαβάη, αλλά ο μπαμπάς του είναι Κενυάτης και η μητέρα Αμερικανή. Ζήτω στο δρόμο που χάραξε η Beyonce.
6. Έχει δοκιμάσει ναρκωτικά και ο ίδιος όπως έχει παραδεχτεί. Το θεωρεί μετεφηβιό λάθος και το μετανιώνει. Σας πείθει εσάς;
7. Αν και υπάρχει σκληρή πολιτική εναντίον του καπνίσματος στο Λευκό Οίκο είναι καπνιστής. Προσπαθεί να το κόψει πάντως. Έχει ντέρτια η προεδρία των ΗΠΑ και αυτό βγαίνει στον καπνό του.
8. Γεννήθηκε στη Χαβάη, αλλά έχει μεγαλώσει στην Ινδονησία με τη μητέρα του. Καθόλου παράξενο λοιπόν που έχει δοκιμάσει κρέας σκύλου, φιδιού και ακρίδες. Δεν τις λες και κλασικές πηγές πρωτείνης.
9. Είναι ο τύπος άντρα που φέρνει λουλούδια στη γυναίκα του συνέχεια. Ρομαντική ψυχή σου λέει o Barack. Το όνειρο κάθε γυναίκας. Φλώρος με δύναμη.
10. Κάθε βράδυ που είναι σπίτι του διαβάζει στη μεγάλη του κόρη αποσπάσματα από τα βιβλία των Harrry Potter. Εεεεε, την ίδια κόρη που περνάει εφηβεία;

Διαβάστε περισσότερα:
Τι φόρεσε η Michelle Obama στην ορκωμοσία του άνδρα της;
Ορκωμοσία Ομπάμα. Ποιο ήταν το πιο αδιάφορο δίλημμα της τελετής;