Ποιος είναι ο δικός σου φανταστικός τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο γύρω σου;

Ποιος είναι ο δικός σου φανταστικός τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο γύρω σου;

Πόσο... φανταστικά μπορεί να νιώθεις σήμερα; Ο Γιώργος Πανταζώνας έρχεται να δώσει απάντηση στις ανησυχίες σου και -ίσως- να σου δείξει το δρόμο για να νιώθεις κάθε μέρα μοναδικά «Φανταστικά», μέσα από απλές καθημερινές... ερωτήσεις που θα δημιουργήσουν μία νέα οπτική από την οποία αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα της καθημερινότητας.

ΠΑΝΤΑΖΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 0730e

Το Φανταστικά είναι ένα εγχειρίδιο πνευματικής ανησυχίας, που φιλοδοξεί να εγκατασταθεί στον καθημερινό τρόπο ζωής του αναγνώστη και όχι απλά στη βιβλιοθήκη του.


Μέσα από την απλότητα που το διαμορφώνει εξωτερικά και την ιδιαίτερη στοίχιση του εσωτερικά, το βιβλίο ευελπιστεί να μην προβληματίσει τα αναγνωστικά μάτια κατά την ανάγνωση, αλλά τη σύνθεση των σκέψεων του γύρω από θέματα πνευματικού χαρακτήρα.
Στο βιβλίο, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λιβάνη, ο συγγραφέας σημειώνει: «Στη σάλπιγγα της αγάπης, που ηχεί μέσα στον καθένα μας και που για εμένα ήταν οικογένειά μου»...

fantastika mesa e641f


Απαλλαγμένο από κάθε ίχνος κριτικής πρόθεσης, τα κείμενα του περικλείουν μια πρόθεση επανεξέτασης και επαναπροσδιορισμού, γύρω από 20 επιλεγμένα στοιχεία ζύμωσης αντιλήψεων, που επηρεάζουν κατά πολύ την προσωπική κοσμοθεωρία του καθενός μας.


Ευελπιστώντας στο να δημιουργηθεί μια περισσότερο «ενεργή» σχέση με όσους αναγνωρίσουν στο περιεχόμενο του κάτι που τους αφορά, έχει δημιουργηθεί το site fantastika.gr που ως όραμα του έχει την ανάδειξη μιας κουλτούρας, όπου η πνευματικότητα και ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν είναι πλέον διαχωρισμένα, αλλά αλληλένδετα.


Επισκεφθείτε το και θα εισχωρήσετε σε μια φανταστική εκδοχή του εαυτού σας... Tην καλύτερη!