Πόσο θα σου κόστιζε να μείνεις στα διαμερίσματα των αγαπημένων σου τηλεοπτικών σειρών;

Πόσο θα σου κόστιζε να μείνεις στα διαμερίσματα των αγαπημένων σου τηλεοπτικών σειρών;

Βγάλε χαρτί και μολύβι και ξεκίνα τους υπολογισμούς.

Πόσο cosy ήταν το διαμέρισμα της Monica στα "Φιλαράκια", πόσο cool που η Carrie έμενε στο Manhattan και τι ωραία διακοσμημένο που ήταν το βασικό διαμέρισμα του "How I Met Your Mother"...

Ναι, ήταν. Αλλά οι τιμές τους δεν ανταποκρίνονταν σε καμία περίπτωση στους μισθούς των πρωταγωνιστών που έμεναν σε αυτά! Πόσο θα κόστιζαν, λοιπόν, στην πραγματικότητα, τα τρία αυτά διαμερίσματα από τις αγαπημένες μας σειρές;

Sex and the City: Η Carrie έδινε 700 δολάρια το μήνα για το διαμέρισμά της στο Manhattan. Το διαμέρισμα είχε ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και μια (τεράστια)ντουλάπα.

carriebed e1432813453594 5f722

Πόσο θα κόστιζε in-real-life: Γύρω στις 3.000 δολάρια το μήνα.

How I Met Your Mother: Η παρέα περνούσε πολλές ώρες στο διαμέρισμα αυτό, το οποίο βρισκόταν στην περιοχή Upper West Side της Νέας Υόρκης, το οποίο είχε δύο υπνοδωμάτια κι ένα μπάνιο. Δε μάθαμε ποτέ πόσο κόστιζε το ενοίκιο, όμως οι χαρακτήρες δεν έβγαζαν και τόσα πολλά χρήματα.

himymapartment 4dcc2

Πόσο θα κόστιζε in-real-life: Διαμερίσματα στην ίδια περιοχή, κοστίζουν από 2.500-3.000 δολάρια το μήνα.

Τα Φιλαράκια: Το πραγματικά τεράστιο διαμέρισμα όπου έμεναν η Monica και η Rachel (και στη συνέχεια η Monica και ο Chandler), στο West Village του Manhattan, είχε κληρονομήσει η πρώτη, από τη γιαγιά της (σε ένα παράλληλο σύμπαν, κάτι τέτοιο θα συνέβαινε και σ' εμάς).

1439375153 friends monica apartment 2ff8e

Πόσο θα κόστιζε in-real-life: Λόγω του μεγάλου μεγέθους του, το Harper's Bazaar υπολογίζει πως θα κόστιζε περίπου στα 3.400 δολάρια.