Καλοκαίρι, η δεύτερη ευκαιρία για όσες σειρές δεν είδες το χειμώνα!

Καλοκαίρι, η δεύτερη ευκαιρία για όσες σειρές δεν είδες το χειμώνα!

Πάρε μολύβι και χαρτί και κράτα σημειώσεις

Το χειμώνα μπορεί να μην πρόλαβες, να είχες γυμναστήριο, δουλειά και oτιδήποτε άλλο, αλλά τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία. Οι σειρές που αν δεν βλέπεις γενικά ή δεν είδες καθόλου τον χειμώνα και πρέπει να δεις μέσα στο καλοκαίρι, χαλαρά με μία παγωμένη λεμονάδα και ποπ κορν, είναι αρκετές οπότε κράτα σημειώσεις!

Girls:

girls d43cf

Τι θα πει δεν βλέπεις girls; Πως γίνεται; Δε γίνεται. Δεν επιτρέπεται. Η πιο τέλεια κοριτσοπαρέα της Αμερικής με την υπογραφή της Λένα Ντάναμ, που έχει και έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, σε περιμένει εδώ και πολλές σεζόν να την ανακαλύψεις και να την λατρέψεις. Και αν έχεις δει τις προηγούμενες σεζόν και φέτος το Χειμώνα δεν είδες την τελευταία, μη περιμένεις λεπτό. Έχει γίνει χαμός! Γάμοι, χωρισμοί, νεύρα, γέλιο, η σειρά τα έχει όλα και δεν έχει πάρει τυχαία τόσα βραβεία. Η Λένα μας έχει υποσχεθεί μία σεζόν ακόμα που θα είναι και η τελευταία και την περιμένουμε με αγωνία.

The Catch:

the catch banner 87c3a

Αυτός είναι πολύ ωραίος αλλά λίγο κλέφτης και μπλεγμένος με τους ...κακούς. Αυτή είναι επίσης πολύ ωραία ( την έχετε δει και στο The Killing ) αλλά είναι και ντετέκτιβ. Ερωτευμένοι αυτοί μεταξύ τους, χωρίς αυτή να ξέρει τη ζωή εκείνου, έτοιμοι να παντρευτούν σε ξωκλήσι με παπά και με κουμπάρο, όταν ένα ωραίο πρωί ξυπνάει και αυτός έχει κάνει φτερά. Και εκεί ξεκινάει ο χαμός. Η σειρά έχει τα πάντα, κλοπές, FBI, έρωτες, κυνηγητό και υπέροχα ρούχα. Με λίγα λόγια είναι ιδανική. Έχει βγει μόνο η πρώτη σεζόν οπότε προλαβαίνεις να μας φτάσεις!

Game of Thrones:

game of thrones bea22

Δεν γίνεται να μην έχεις δει αυτή τη σειρά και δεν γίνεται να μην πρόλαβες να δεις την 6η σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες. Αν δεν την έχεις δει ποτέ θα σου πω απλά ότι χάνεις. Ο κόσμος που έχoυν δημιουργήσει και βασίζεται στη σειρά βιβλίων «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου», είναι απλά μαγικός. Ναι, γίνεται χαμός, τα βασίλεια είναι πολλά, οι θρόνοι πάμπολοι, οι πρωταγωνιστές επίσης δεκάδες και χάνεις λίγο το ποιός είναι με ποιόν και ποιός πάει που στην αρχή, αλλά η σειρά είναι ό,τι καλύτερο έχω δει εδώ και πολύ καιρό. Η παραγωγή ξεπερνά ακόμα και τη φαντασία μας και οι ανατροπές σε κάθε επεισόδιο σε κρατάνε γερά καρφωμένο στον καναπέ μέχρι την επόμενη Δευτέρα. Αν αγαπάς τη φαντασία, τους δράκους, τις δολοπλοκίες τα πάθη και τις ξένες γλώσσες, αυτή είναι η σειρά σου! Δεν είναι τυχαίο ότι όλος ο κόσμος μιλάει για αυτήν... Προσοχή στα σπόιλερ. Βρίσκονται παντού!

Mr. Robot:

Mr. Robot Key Art 1e99d

O Ράμι Μάλεκ υποδύεται τον κομπιούτερ φρικ έξπερτ, έχει βγάλει όλη τη σεζόν με ένα μαύρο φούτερ με κουκούλα και ένα τζην, αλλά παίζει φανταστικά! Ο Έλλιοτ λοιπόν ( Ράμι ) δουλεύει σε μία εταιρία σαν τεχνικός ασφαλείας. Έχει λίγο κατάθλιψη, μιλάει λίγο μόνος του, δεν είναι πολύ καλά και τον απασχολούν διάφορα και τα έχει βάλει και με τους παράνομους και κακούς και άδικους του κόσμου τούτου. Ξεκινά να χακάρει λοιπόν διάφορους κακοποιούς και απατεώνες σαν άλλος σούπερμαν του ίντερνετ. Και κάπου εκεί ξεκινάει η υπόθεση. Έχει βγει μόνο μία σεζόν και περιμένουμε την 2η οπότε προλαβαίνεις!

*Όποια σειρά και να επιλέξεις ( όλες να τις δεις ) η Nova και o ΟteTV στις προσφέρουν κάθε εβδομάδα στους δέκτες σου. Απολαύστε τις και καλό «επεισοδιακό» καλοκαίρι!