«Είναι ατάλαντη!»: 10 αλήθειες και ένα ψέμα για την αμφιλεγόμενη Lana Del Rey

Ερμιόνη Σαρρή
«Είναι ατάλαντη!»: 10 αλήθειες και ένα ψέμα για την αμφιλεγόμενη Lana Del Rey

Σήμερα, όταν η νύχτα πέσει, θα ανέβει στη σκηνή του TerraVibe Park στη Μαλακάσα η Αμερικανίδα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Lana Del Rey επιστρέφοντας τρία χρόνια μετά την τελευταία εμφάνιση της, στην Αθήνα.

Συντηρητική σε εποχές που εκθειάζουν την κόντρα, παστέλ σε καιρούς γκρι, μια σταρ από μόνη η Elizabeth Woolridge Grant ήθελε να γίνει μια ποιήτρια πριν ανακαλύψει τη μουσική στη χορωδία του καθολικού σχολείου της. Όμως δεν ήταν ένα καλό, βαρετό σαν τον θάνατο τον ίδιο, κορίτσι. Αλκοολική στα 15 της, έζησε το σκοτάδι της, επιβίωσε, το έκανε τραγούδι στο δεύτερο album της (το Born To Die ήταν εμπνευσμένο από αυτή την περίοδο της ζωής που η ίδια ξόρκισε) και από το 2011 είναι το αντίπαλο δέος κάθε άλλης ποπ βασίλισσας.


Η Νεοϋορκέζα μουσουργός και ερμηνεύτρια, αυτή που θέλουν να λένε Ντίβα της Μπαρόκ Ποπ, είναι μάστορας στα social media τα οποία και χρησιμοποίησε για να κάνει την επίθεση της στη βιομηχανία του θεάματος με το video του Video Games που είχε την ρετρό εκείνη αισθητική που γιγαντώθηκε με τα φίλτρα του Instagram λίγο καιρό μετά.

Διάβασε τη συνέχεια στο cnn.gr