Επίθεση στο Μόναχο: Άγνωστα τα κίνητρα του Ιρανογερμανού που δολοφόνησε εννέα άτομα (Pics & Vids)

Επίθεση στο Μόναχο: Άγνωστα τα κίνητρα του Ιρανογερμανού που δολοφόνησε εννέα άτομα (Pics & Vids)

Σε επιφυλακή εξακολουθούν να βρίσκονται οι αρχές του Μονάχου έπειτα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε εμπορικό κέντρο αργά το απόγευμα της Παρασκευής (22/7) - Τους εννέα έφτασε ο αριθμός των νεκρών σύμφωνα με επίσημες πηγές - 16 οι τραυματίες - Ο 18χρονος, Ιρανογερμανικής καταγωγής, δράστης του μακελειού, βρέθηκε νεκρός, σχεδόν δυόμιση ώρες μετά την επίθεση σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας - Οι Αρχές εκτιμούν ότι η επίθεση δεν συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος όμως τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τη γερμανική Αστυνομία, εννιά άτομα έχασαν τη ζωή τους όταν ο ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα στο εμπορικό κέντρο «Olympia».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας δήλωσε στους δημοσιογράφους πως ο δράστης έδρασε μεμονωμένα και βρέθηκε νεκρός σε δρόμο κοντά στο εμπορικό κέντρο. Ήταν ηλικίας 18 ετών, Ιρανογερμανικής καταγωγής καιεικάζεται ότι αυτοκτόνησε, αφού προηγουμένως είχε δεχθεί και πυρά των δυνάμεων ασφαλείας. Ο 18χρονος ζούσε για πάνω από δύο χρόνια στο Μόναχο και δεν ήταν γνωστός στην αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr