Δωρεάν παιχνίδια από το Quizbomb και οι τρεις πρώτοι κερδίζουν!

Γωγώ Φούντα
Δωρεάν παιχνίδια από το Quizbomb και οι τρεις πρώτοι κερδίζουν!

Ναι, το παραδέχομαι: Δεν μου αρέσει να παίζω παιχνίδια ούτε στο κινητό ούτε στον υπολογιστή, κυρίως γιατί κανένα δεν μου είχε κινήσει την περιέργεια και το ενδιαφέρον να το ξεκινήσω. Μέχρι τη στιγμή που παρατήρησα στο διπλανό γραφείο το αγόρι αυτό το μοναδικό, από το Onsports.gr, το συνάδελφο Γιώργο Κυριακόπουλο, να είναι αφοσιωμένος στο Quizbomb.

Τόση αφοσίωση και ενθουσιασμός-σκέφτηκα-θα αξίζει τον κόπο, κι έτσι αποφάσισα κι εγώ να πάω κόντρα στα... πιστεύω μου και να το δοκιμάσω! Μπαίνω στο quizbomb.newsbomb.gr και τι να δω: Τα πρώτα δύο παιχνίδια δωρεάν; Α, τέλεια! Μέχρι να «ζεσταθώ» λίγο, σκέφτηκα, μην κολυμπήσω αμέσως στα βαθιά! «Παιχνίδι γνώσεων είναι, κινηματογράφο θα επιλέξω, εντάξει το ‘χω, καθότι και σινεφίλ».

Το φανταστικό της υπόθεσης είναι ότι παίζω με τη φιγούρα ενός γλυκούτσικου κουταβιού με το όνομα Σαμογιέντ_77 -καλύτερο από το Γωγώ το δικό μου σίγουρα-και ότι έχω και αντίπαλο-το Σίφουνα_44, για να κάνει και το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον!

Όσο λοιπόν το παιχνίδι εξελισσόταν φανατιζόμουν ακόμη περισσότερο, γιατί οι ερωτήσεις δεν ήταν ούτε απλές, ούτε και εύκολες, κάτι που με έκανε να πεισμώσω και να το πάρω πατριωτικά που λένε-βοήθησε και το ότι ο Σίφουνας_44 με κέρδιζε.

Όταν «ζεστάθηκα» αρκετά, έστειλα κι ένα SMS γράφοντας ΒΟ στο 54529 (χρέωση 1,24€ με ΦΠΑ/sms) και πήρα έναν ακόμη κωδικό συμμετοχής και... ποιος με πιάνει!

Εντάξει τελικά κατάφερα να μαζέψω αρκετούς βαθμούς και να διεκδικήσω με αξιώσεις 500 ευρώ ή ένα iPad mini ή ένα laptop-οι τρεις πρώτοι κάθε εβδομάδα κερδίζουν-. Κι αν δεν κερδίσω, θα ξαναπαίξω! Έτσι για να βγει και το καλοκαιράκι. Εσύ τι λες;