Βουτιά στα σκοτεινά νερά των παραλιών της Αττικής

Βουτιά στα σκοτεινά νερά των παραλιών της Αττικής

Έχετε δοκιμάσει ποτέ να κολυμπήσετε υπό το φως του φεγγαριού; Αν δεν έχετε φύγει ακόμα για διακοπές, είναι ένα από τα πράγματα που θα σας κάνουν να νιώσετε το καλοκαίρι στην πόλη, αλλά και μια μοναδική αίσθηση δέους. Τα σκοτεινά νερά, το φως του φεγγαριού στήνουν ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό που θα σου γεννήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα...

6630a30e7cb5fde66f3dfc1bbc5c7df1

Βέβαια, δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Πρέπει είστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί απ’ ό,τι συνήθως και να επιλέξετε μια παραλία με αμμουδιά, για να μην έχετε ατυχήματα. Συγκεντρώσαμε τις πιο «ακίνδυνες» παραλίες για νυχτερινό μπάνιο στην Αττική! Βουτήξτε με την παρέα σας και το καλοκαίρι στην πόλη μπορεί να γίνει λίγο πιο διασκεδαστικό!

Καβούρι

Ιδανική επιλογή καθώς απέχει ελάχιστα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και είναι αμμώδεις με ρηχά νερά. Επίσης, υπάρχει αρκετό φως από το δρόμο: Τόσο ώστε να βλέπετε, όχι όμως και για να χαλάει τη ρομαντική ατμόσφαιρα που χρειάζεστε. Δεν υπάρχει καμία παγίδα, βουτήξτε ελεύθερα!

Ερωτοσπηλιά, Πόρτο Ράφτη

Μια παραλία που είναι εξίσου κοσμική και το βράδυ, καθώς αρκετά συχνά διοργανώνονται παραθαλάσσια πάρτι! Χορέψτε και στη συνέχεια δροσιστείτε στα πεντακάθαρα νερά της. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως δεν πρέπει να έχετε καταναλώσει αλκοόλ πριν κάνετε τις βουτιές σας...

Ζούμπερι

Όπως και η παραπάνω παραλία, μαζεύει αρκετό κόσμο το βράδυ. Στο πίσω μέρος θα βρείτε beach bars που είναι πάντα γεμάτα με κόσμο. Ίσως αυτό, σας βοηθήσει να νιώσετε πιο ασφαλής και να πάρετε τη μεγάλη απόφαση!

Κακιά Θάλασσα

Μια ακτή με ψιλό βοτσαλάκι για αυτούς που αντιπαθούν τη χρυσή άμμο που κολλάει παντού. Στην Κακιά Θάλασσα θα βρείτε και ξαπλώστρες για να χαλαρώσετε μετά το μπάνιο σας κάτω από τον έναστρο ουρανό.

tumblr nnird0uBTo1urll4vo1 500

Λεγρενά

Βρίσκεται αρκετά μακριά, σχεδόν μία ώρα από το κέντρο της Αθήνας. Ιδανική επιλογή αν θέλετε να απομονωθείτε. Επειδή είναι σχεδόν απίθανο να συναντήσετε άλλους λουόμενους καλό θα ήταν να την επισκεφθείτε με μεγάλη παρέα!

Χάρακας

Μια ακόμη μακρινή παραλία στην κατεύθυνση προς Σούνιο. Αν την έχετε επισκεφθεί από νωρίς, αξίζει να μείνετε λίγο περισσότερο για να τη δείτε χωρίς κόσμο. Διαθέτει πολύ καθαρά νερά και ξαπλώστρες.

Κόκκινο Λιμανάκι

Αν βρίσκεστε κοντά στη Ραφήνα, κάντε μία στάση σε μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες που χρωστά το όνομά της στα φαντασμαγορικά Κόκκινα Βράχια που την περιβάλλουν. Κολυμπήστε άφοβα στα κρυστάλλινα νερά της και απολαύστε τη μοναδική θέα προς την ακτή.

Το βραδινό μπάνιο θέλει αυθορμητισμό, για αυτό δεν χρειάζεται ιδιαίτερο σχεδιασμό και οργάνωση. Αν τύχει και βρεθείτε σε κάποια από τις παραπάνω παραλίες το βράδυ, απλώς βουτήξτε. Δεν χρειάζεσαι τίποτα... εκτός από την πετσέτα σας!