Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας: 5 αποτυπωμένες μας αναμνήσεις από το φετινό καλοκαίρι

Ερμιόνη Σαρρή
Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας: 5 αποτυπωμένες μας αναμνήσεις από το φετινό καλοκαίρι

Το καλοκαίρι δεν τελείωσε και παρακαλώ να μην ακούσω κανέναν να μου εύχεται «Καλό Φθινόπωρο». Μπορεί οι περισσότερες εδώ στο γραφείο να έχουμε πάει ήδη διακοπές αλλά όλο και κάποιο ταξιδάκι υπάρχει ακόμα στο πρόγραμμα. Με αφορμή όμως τη σημερινή «Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας» ζήτησα από τις υπόλοιπες Queenettes να μου στείλουν την αγαπημένη τους καλοκαιρινή αποτυπωμένη στιγμή από το φετινό καλοκαίρι και έτσι να κάνουμε την οθόνη σου ακόμα πιο καλοκαιρινή (και ταξιδιάρικη).

Κάποια έχει απαθανατίσει στιγμή της από τις Σπέτσες, κάποια από την Τήνο (αυτή τη φορά δεν είμαι εγώ), άλλη από τη Μάνη και τη Σαντορίνη και εγώ από τη... Μύκονο. Ελπίζουμε να σου αρέσουν!

Ελίνα

elina iliovasilema

Αν και ήταν μια συννεφιασμένη μέρα, το ηλιοβασίλεμα στην Οία κατάφερε να με εντυπωσιάσει και με το παραπάνω. Αυτή η λήψη(no filter, σημειώστε!), όπου ο ήλιος φαίνεται σα να έχει πάρει φωτιά, ήταν μια από τις πιο μαγικές στιγμές του φετινού καλοκαιριού για εμένα!

Βιβή

vivi mani

Καλοκαίρι για μένα σημαίνει (μεταξύ άλλων, που δεν θα τα αναλύσω τώρα) παγωτό! Όπου κι αν βρίσκεσαι από την πόλη, τα νησία- ακόμη βέβαια και αν έχεις πάρει τα βουνά- σίγουρα ένα ξυλάκι, χωνάκι ή κυπελλάκι μπορεί να σου αλλάξει τη διαθέση ή να στην ανεβάσει ακόμη πιο πολύ με μία κίνηση! Υ.Γ το παγωτό μάνγκο είναι από τα αγαπημένα μου. Εσένα;

Νάνσυ







nansy tinos









Τέταρτο καλοκαίρι στην Τήνο και ακόμα δεν έχω χορτάσει την ομορφιά αυτού του νησιού! Το παρεξηγημένο νησί της Παναγίας με μαγεύει κάθε χρόνο που το επισκέπτομαι και αυτή η φωτογραφία τραβηγμένη από το Ηρώον με θέα όλη την ενδοχώρα του νησιού και τον λόφο του Εξώμβουργου, είναι η αγαπημένη μου απο το φετινό καλοκαίρι!



Γωγώ



gwgw spetses




Δεν είναι ηλιοβασίλεμα-είπα να κάνω τη διαφορά και να βάλω ανατολή-. Η φωτογραφία αυτή λοιπόν είναι από τις Σπέτσες ένα ωραίο πρωινό του Ιουλίου έπειτα από πολλή διασκέδαση και χορό. Η ηρεμία και η γαλήνη αυτής της ώρας είναι μαγική και αν συνδυαστεί και με βουτιά στη θάλασσα γίνεται το ιδανικό κλείσιμο μιας υπέροχης καλοκαιρινής βραδιάς.



Ερμιόνη



Όταν οι πατούσες σου πατούν την άμμο και τα μαλλιά σου είναι κυματιστά από το αλάτι της θάλασσας, όλα είναι τέλεια. Θα μπορούσα να μείνω εκεί για πάντα, από την ανατολή μέχρι και τη δύση του ηλίου. Σου έχω αναφέρει ξανά άλλωστε πόσο «ερωτευμένη» είμαι με τις παραλίες της Μυκόνου.#takemebacknow





14030992 1175488425826090 103023097 n