The Grand MINI Spanos Opening. Λαμπερά εγκαίνια από την Σπανός ΑΕ.

The Grand MINI Spanos Opening. Λαμπερά εγκαίνια από την Σπανός ΑΕ.

H Σπανός ΑΕ πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου λαμπερά εγκαίνια στο νέο showroom ΜΙΝΙ. O νέος εκθεσιακός χώρος συνολικής έκτασης 650τ.μ. αποτελεί το μεγαλύτερο ΜΙΝΙ Showroom στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική του.

Την εκδήλωση προλόγισαν ο κ. Karim Christian Charirian, Πρόεδρος της BMW Hellas καθώς και ο κ. Bastian Porsch, υπεύθυνος πωλήσεων MINI Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης αναφέροντας μάλιστα ότι η Σπανός ΑΕ αποτελεί τον καλύτερο Dealer BMW και ΜΙΝΙ στην Ελλάδα και όχι μόνο αφού έχει καταφέρει μέσα από το κατάστημα της Λεωφόρου Συγγρού να αποσπάσει την 1η θέση σε πωλήσεις στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

221751

Η νέα μάλιστα οργανωτική δομή αποκλειστικά για την ΜΙΝΙ από την Σπανός ΑΕ εξασφαλίζει σε όλους τους κατόχους ΜΙΝΙ την απόλυτη εξυπηρέτησή τους από εξειδικευμένη ομάδα με άριστη γνώση και εμπειρία.

221717

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από τον χώρο του αυτοκινήτου, τον πολιτικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο καθώς και πλήθος κατόχων ΜΙΝΙ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα μοντέλα ΜΙΝΙ με την συνοδεία σαμπάνιας - cocktails και εξαιρετικού live band.