Fashion victim: o φόνος του Τζιάνι Βερσάτσε θα στοιχειώσει τη μικρή οθόνη

Fashion victim: o φόνος του Τζιάνι Βερσάτσε θα στοιχειώσει τη μικρή οθόνη

Το σκοτεινό προσωπείο της μόδας στην μικρή οθόνη καθώς ο τρίτος κύκλος της αμερικανικής σειράς American Crime Story θα αφηγηθεί την ιστορία που πλήγωσε το Μιλάνο, τη δολοφονία του διάσημου μόδιστρου Τζιάνι Βερσάτσε.

Μετά τον δεύτερο κύκλο της θεματικής σειράς που υπενθύμισε σε όλους την την υπόθεση του Ο.Τζ. Σίμπσον, η σειρά, των δέκα επεισοδίων, θα έχει τίτλο Versace/Cunanan (Βερσάτσε/Κανανάν) και θα επιχειρήσει να δει σε βάθος τα γεγονότα της 15ης Ιουλίου του 1997, όταν ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας πυροβολήθηκε στα σκαλιά του σπιτιού του από τον κατά συρροή δολοφόνο Άντριου Κιουνανάν, ο οποίος μετά από οκτώ μέρες αυτοκτόνησε.

Το σενάριο της σειράς θα βασίζεται στο βιβλίο της Μουρίν Ορθ, Vulgar Favors, που κυκλοφόρησε το 2000, ενώ το καστ των ηθοποιών δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Deadline η παραγωγή του σήριαλ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ηθοποιούς πρώτης γραμμής για να παίξουν την αδελφή του Τζιάνι, Ντονατέλα. Ο Τζιάνι Βερσάτσε που επένδυσε στην έκλυτη πολυτέλεια και σχεδόν ρωμαϊκή αίγλη ήταν ανάμεσα σε άλλα ο επινοητής των top model στα 90s.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr