Δέκα spoilers που κατέστρεψαν τεράστιες κινηματογραφικές παραγωγές

Δέκα spoilers που κατέστρεψαν τεράστιες κινηματογραφικές παραγωγές

Στον κόσμο της υπερβολικής πληροφόρησης ο κινηματογράφος έχει πέσει πολλές φορές θύμα και μεγάλες παραγωγές έχουν «καεί» πριν καν κάνουν την εμφάνιση τους στην μεγάλη οθόνη. Ο λόγος; Τα καταραμένα spoilers. Καταστρέφουν ταινίες αλλά και το κοινό, που όσο και να μην το θέλει πέφτει στην παγίδα και μαθαίνει όσα κανονικά έπρεπε να τον συνεπάρουν στην αίθουσα των σινεμά.

Οι πηγές των ενοχλητικών και πολλές φορές εκνευριστικών πληροφοριών είναι ποικίλες. Οι κριτικοί έχουν χάσει την ικανότητά τους να γράφουν χωρίς να αποκαλύψουν σημαντικές λεπτομέρειες και ακόμη και η ίδια η βιομηχανία δίνει στο φως όλα όσα δεν θα θέλαμε να μάθουμε με πόστερ, τρέιλερ και διαρροές. Υπάρχουν ταινίες που έχουν βιώσει δραματικά τις επιπτώσεις των spoilers και οι «σπαρακτικές» ιστορίες τους, όπως αποτυπώθηκαν από το The Richest, ακολουθούν παρακάτω.

1. The Time Traveller’s Wife

Η εμφάνιση της πρωταγωνίστριας της ταινίας Rachel McAdams σε εκπομπή για την προώθηση της ταινίας αποδείχθηκε απολύτως καταστροφική. Η πανέμορφη Rachel χρειάστηκε μόλις μια ερώτηση για να αρχίσει να λέει και να λέει και να λέει. Ήταν σαν μικρό κορίτσι που εξιστορούσε στους γονείς της πως πέρασε τη μέρα της, με την μόνη διαφορά ότι στην θέση της μέρας υπήρχε μια ταινία, οι λεπτομέρειες της οποίας έπρεπε να μείνουν μυστικές. Η κατάσταση ήταν τόσο άβολη που και ο ίδιος ο παρουσιαστής προσπάθησε να την σταματήσει από περαιτέρω αποκαλύψεις, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει.

The Time Travellers Wife

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr