Η κορυφαία αμερικάνικη μέθοδος extensions βλεφαρίδων τώρα και στην Ελλάδα από την Elisabeth Lashes!

Ερμιόνη Σαρρή
Η κορυφαία αμερικάνικη μέθοδος extensions βλεφαρίδων τώρα και στην Ελλάδα από την Elisabeth Lashes!

Η Έλλη Τσανταρλιώτη, πρωτοπόρος makeup artist με μακρόχρονη εκπαίδευση και προϋπηρεσία στην Αμερική στο χώρο της ομορφιάς και της εξειδικευμένης αισθητικής βλεφαρίδων υποδέχεται μαζί με την άρτια εκπαιδευμένη ομάδα συνεργατών της, την επαναστατική μέθοδο American Volume Lashes και δημιουργεί για το ελληνικό κοινό, το «Elisabeth Lashes, the best Eyelash Extensions System».

Πρόκειται για μια διαρκώς αναπτυσσόμενη μέθοδο τοποθέτησης βλεφαρίδων παγκοσμίως που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα μαζί με την απόλυτη ασφάλεια, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στην περιοχή των ματιών και, κατά συνέπεια, ένα μοναδικό βλέμμα.

Η μέθοδος περιλαμβάνει τόσο την one by one εφαρμογή, όσο και την volume-3D. Ταυτόχρονα, η «Elisabeth Lashes» κατακτά τον επαγγελματία σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς δημιουργεί σεμινάρια εκμάθησης της τεχνικής της και συναντά τις φίλες ανά την Ελλάδα, που θέλουν να εκπαιδευτούν στην πιο καινοτόμο τεχνική επιλέγοντας ουσιαστικά μια ασφαλή επαγγελματική προοπτική. Τα σεμινάρια διοργανώνονται το πρώτο δεκαπενθήμερο κάθε μήνα, κάθε Κυριακή και Δευτέρα.

lashes

Η Έλλη Τσανταρλιώτη δηλώνει περήφανα, ότι στόχος της είναι να γνωρίσει στη μέση Ελληνίδα τη μοναδική μέθοδο απόκτησης βλεφαρίδων που κυριαρχεί στα αμερικάνικα και ευρωπαϊκά σαλόνια ομορφιάς, έτσι ώστε η Ελληνίδα να ενισχύσει την ομορφιά της με μια απλή, εύκολη, γρήγορη, οικονομική και αποτελεσματική αισθητική μέθοδο.

Ταυτόχρονα, ενημερώνει, εκπαιδεύει και προμηθεύει με επαγγελματικά υλικά, τις φίλες που θέλουν να εκπαιδευτούν σε ό,τι πιο πρωτοποριακό υπάρχει στο χώρο της αισθητικής δημιουργώντας μια καριέρα ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες: ElisabethLashes, the best Eyelash Extensions System, Έλλη Τσανταρλιώτη, Ελ.Βενιζέλου 4, 15121 Πεύκη, 210 80 23 376

Elisabeth Lashes: meet the future of Lashes!