Η Ήβη έρχεται να τα αλλάξει όλα, χωρίς να αλλάξει αυτό που είναι για εμάς!

Ερμιόνη Σαρρή
Η Ήβη έρχεται να τα αλλάξει όλα, χωρίς να αλλάξει αυτό που είναι για εμάς!

Η Ήβη αλλάζει εικόνα. Μια διαχρονική μάρκα αγαπητή στους Έλληνες εδώ και έναν περίπου αιώνα, περνά σε μια νέα εποχή με νέο λογότυπο και νέο design των συσκευασιών και της συνολικής εικόνας της.

Το νέο λογότυπο της Ήβη, με φρέσκο μοντέρνο και μίνιμαλ τρόπο και ο νέος σχεδιασμός των συσκευασιών των αναψυκτικών, εκφράζει αυτή τη στροφή προς το μέλλον και το άνοιγμα προς τα πιο νεανικά κοινά, κρατά όμως αναλλοίωτα όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν την Ήβη οικεία σε όσους απολαμβάνουμε από μικροί τα προϊόντα της. Η Ήβη έρχεται να τα αλλάξει όλα, χωρίς να αλλάξει αυτό που είναι για μας. Γιατί για εμάς τους Έλληνες είναι μια μάρκα συνδεδεμένη με τα παιδικά μας χρόνια, με τα καλοκαίρια μας, με το παιχνίδι, την ξεγνοιασιά, τη θάλασσα, είναι μια από αυτές τις αξίες που δεν περιγράφεται με λόγια. Για εμάς… η Ήβη είναι η Ήβη.

Η Ήβη είναι απόλαυση

Μην το σκέφτεσαι, είναι ακριβώς αυτό που θέλεις. Αξεπέραστη απολαυστική γεύση. Η απόλυτη απόλαυση για όλες τις στιγμές της ημέρας.

Πορτοκαλάδα με ανθρακικό: Η πιο υπέροχη και απολαυστική γεύση που δοκίμασες ποτέ.

Πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό: Δεν τρελαίνεσαι για το ανθρακικό αλλά σε μία παγωμένη πορτοκαλάδα δεν μπορείς να πεις όχι; Η Ήβη έχει την απάντηση για εσένα.

Λεμονίτα με ανθρακικό: Μία γουλιά δροσιστικού λεμονιού αρκεί για να ξεδιψάσεις και να γίνει η καλύτερη παρέα σου για αυτό, για το επόμενο, αλλά και για κάθε καλοκαίρι.

Λεμονάδα «χωρίς»: Για τις στιγμές που θέλεις κάτι πιο light χωρίς να χάνεις τη δροσιστική απόλαυση μιας λεμονίτας.

Πορτοκαλάδα «χωρίς»: Γιατί να ξεδιψάς με ένα αναψυκτικό που σε γεμίζει τύψεις; Δοκίμασε πορτοκαλάδα χωρίς ζάχαρη και απόλαυσε αληθινά!

Soda: Η διαχρονική αξία της σόδας: χωνεύεις, ξεδιψάς και την αναμιγνύεις στα ποτά σου. Ταιριάζει παντού.

Soda Lemon: Η διαχρονική αξία της σόδας με ένα twist: Το φρέσκο άρωμα και τη γεύση του λεμονιού.

Tonic Water: Aνάλαφρη γεύση. Aυτό ακριβώς που χρειάζεται το ποτό σου δηλαδή.

Γιατί για εμάς, #ηΗβηΕιναιηΗβη