H Mac Cosmetics πίσω από τα εντυπωσιακά look στα Mad Walk 2017!

Ερμιόνη Σαρρή
H Mac Cosmetics πίσω από τα εντυπωσιακά look στα Mad Walk 2017!

H MAC COSMETICS, η μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη εταιρεία καλλυντικών και Νο 1 εταιρεία μακιγιάζ στην προτίμηση των επαγγελματιών makeup artists, δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγαλύτερο Fashion & Music project της χρονιάς, τα MAD WALK 2017!

Εκεί που χτυπά η «καρδιά» όλων των μεγάλων events, backstage, η Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου Senior Make up artists της MAC μαζί με μια ομάδα 40 επαγγελματιών MAC makeup artists, δημιούργησαν τα make up look όλων σχεδιαστών που συμμετείχαν στο MAD WALK 2017.

Οι MAC artists επιμελήθηκαν το μακιγιάζ σε περισσότερα από 290 μοντέλα, celebrities, παρουσιαστές και performers που περπάτησαν ή συμμετείχαν στο ειδικά διαμορφωμένο catwalk του Ολυμπιακού Σταδίου Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

mac madwalk 2

Η ΜΑC βρίσκεται backstage στις μητροπόλεις της μόδας σε όλα τα Fashion Weeks σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι, δημιουργώντας τα make up looks όλων των επερχόμενων σεζόν μαζί με τους κορυφαίους σχεδιαστές μόδας.

Η καρδιά της MAC χτυπά backstage εκεί που οι MAC artists διαμορφώνουν τις τάσεις του μακιγιάζ με τους σημαντικότερους σχεδιαστές μόδας!