Τα McArthurGlen συνεργάζονται με το συγκρότημα Take That για το λανσάρισμα του νέου τους album!

Ερμιόνη Σαρρή
Τα McArthurGlen συνεργάζονται με το συγκρότημα Take That για το λανσάρισμα του νέου τους album!

Η αναμονή έφτασε σχεδόν στο τέλος της για τους fans των Take That αφού το πολυαγαπημένο Βρετανικό boyband επέστρεψε με το νέο του album, “Wonderland”. Tα μέλη του συγκροτήματος ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον όμιλο McArthurGlen σε μια συνεργασία για το λανσάρισμα του album τους αλλά και τα 25 χρόνια της πορείας τους. Στα πλαίσια της συνεργασίας, οι fans είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν VIP εισιτήρια για ένα ξεχωριστό live show στο Λονδίνο στις 30 Μαρτίου. 4 τυχεροί νικητές παρακολούθησαν από κοντά τον Gary, τον Mark και τον Howard όπως και μία solo εμφάνιση του Gary στο πιάνο. Το live show μεταδόθηκε τηλεοπτικά στο ITV, στις 2 Απριλίου.

Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί το έντονο ενδιαφέρον των McArthurGlen Designer Outlets για τον τομέα του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας. Συγκεκριμένα, την περασμένη χρονιά, το brand συνεργάστηκε με διεθνείς καλλιτέχνες όπως: ο παγκοσμίου φήμης Jazz καλλιτέχνης Jamie Cullum, η διεθνής τραγουδίστρια - συνθέτης, Norma Jean Martine και η συνθέτης και πιανίστρια, Kandace Springs, την οποία ανακάλυψε στο Twitter ο Prince και της οποίας ο superstar υπήρξε μέντορας.

Η Shaeren McKenzie, Group Marketing Director δήλωσε σχετικά: «Το κομμάτι της ψυχαγωγίας αποτελεί βασικό μέρος της στρατηγικής μας. Μας δόθηκε η ευκαιρία να υποστηρίξουμε το λανσάρισμα του νέου άλμπουμ των Take That, Wonderland – γνωρίζουμε ότι πάρα πολλοί πελάτες μας είναι fans των Take That και ήταν μία μοναδική ευκαιρία να τους προσφέρουμε τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε μία πολύ ξεχωριστή εμπειρία, μια εμπειρία για λίγους.»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.