«Βραβείο Ανώτερης Γεύσης» για δεύτερη χρονιά για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Ερμιόνη Σαρρή
«Βραβείο Ανώτερης Γεύσης» για δεύτερη χρονιά για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Η ενυδάτωση είναι ένα από τα βασικότερα δώρα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας καθώς το νερό αποτελεί το πιο ζωτικό συστατικό του οργανισμού μας. Τα οφέλη του είναι πολλαπλά, για αυτό και η κατανάλωσή του στην καθημερινή ενδεδειγμένη ποσότητα είναι απαραίτητη! Εκτός από την ποσότητα, μεγάλη σημασία έχει και η ποιότητα, γι’ αυτό το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ είναι σίγουρα σωστή επιλογή. Και δεν το λέμε μόνο εμείς…

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, έφτασε στην κορυφή των iTQi Awards στις Βρυξέλλες, κερδίζοντας το «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης», μία διεθνή διάκριση η οποία υποδεικνύει την εξαιρετική ποιότητα και γεύση του. Τα iTQi Superior Taste Awards, που διοργανώνονται κάθε χρόνο από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi) ξεχωρίζουν τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και τα επιβραβεύουν, με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, αναδεικνύοντας την ανώτερη ποιότητα και γεύση τους. Η κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από 135 σεφ, διακεκριμένους με αστέρια Michelin, και γευσιγνώστες, απένειμε στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ τo «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης», με την ανώτατη διάκριση των 3 Χρυσών Αστεριών.

Αυτή η νέα διεθνής διάκριση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ αναδεικνύει για ακόμη μία φορά την εξαιρετική του ποιότητα και γεύση και το τοποθετεί ανάμεσα σε παγκοσμίως κορυφαία προϊόντα.

ITQI AwardBlue17GR 3stars