Κάποιος να σε προσέχει

Κάποιος να σε προσέχει

Άγχος, πίεση, τρέξιμο. Γνωρίζεις καλά πως η καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας είναι σκληρή και το σίγουρο είναι ότι χρειάζονται πολλές αντοχές και τεράστια ψυχικά αποθέματα για να αντεπεξέλθει και να φέρει σε πέρας όλες τις υποχρεώσεις της.

Πόσες φορές έχεις ευχηθεί να υπήρχε κάποιος δίπλα σου για να σε προσέχει και να σου δίνει δύναμη; Πόσες φορές έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου ότι από αύριο, θα αλλάξεις τρόπο ζωής;

Πίστεψε στον εαυτό σου!

Το στρες, η κακή διατροφή και πολλές καθημερινές σου συνήθειες βλάπτουν τον οργανισμό σου, για αυτό αξίζει να πεις από τώρα «ναι» στην πρόκληση και να φροντίσεις τον εαυτό σου, όπως ακριβώς του αξίζει. Απλά πίστεψε στον εαυτό σου και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Ξεκίνα με μερικές, απλές αλλά σημαντικές αλλαγές και σύντομα θα δεις αξιοσημείωτη βελτίωση στην ποιότητα της ζωής σου και τις αποδόσεις σου. Για να σε βοηθήσουμε, εμείς αποφασίσαμε, να παραθέσουμε μια λίστα με tips βασισμένα στη δική μας, προσωπική εμπειρία. Συμβουλές από γυναίκες σε γυναίκες που μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή.

Πάρε τους δρόμους

Γυμναστική; Σίγουρα δεν θέλεις να ακούς αυτή τη λέξη όταν επιστρέφεις κουρασμένη στο σπίτι από το γραφείο. Ωστόσο, όσο εξουθενωμένη κι αν αισθάνεσαι, πρέπει να βάζεις τα δυνατά σου και να αθλείσαι τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Άρχισε να πηγαίνεις για περπάτημα ή για τρέξιμο μετά τη δουλειά. Θα δεις ότι θα έχεις περισσότερη ενέργεια και σίγουρα, καλύτερη διάθεση. Δεν χρειάζονται υπερβολές. Μισή ώρα αρκεί για να κάνεις καλό στο σώμα και την ψυχή σου. Αν μάλιστα καπνίζεις, θα νιώσεις πως αναζωογονείσαι.

Οι πρώτες μέρες ίσως είναι δύσκολες, όμως, σύντομα θα βρεις γρήγορα τους ρυθμούς σου και θα μπορείς να απολαμβάνεις την προπόνηση σου. Βάλε μουσική ή ζήτα από μια φίλη να σε συντροφεύσει. Γυμναστική και socializing!

Κόψε το κάπνισμα.

Αν θες να βελτιώσεις τη ζωή σου πρέπει να ξεκινήσεις από τα βασικά και ένα από αυτά είναι το κάπνισμα. Ναι, πρέπει να το κόψεις. Αλλά αν δε σκοπεύεις να το κάνει άμεσα, τότε φρόντισε να αντικαταστήσεις τα τσιγάρα με κάποιο προϊόν, που δεν έχει καύση. Τέτοιο προϊόντα υπάρχουν πολλά πια στην αγορά. Εμείς δοκιμάσαμε το IQOS και είδαμε μεγάλη αλλαγή στην καθημερινότητά μας. Ναι, τώρα έχουμε κάποιον να μας προσέχει.

Το IQOS είναι ένα σύστημα που λειτουργεί θερμαίνοντας τον καπνό και όχι καίγοντάς τον, ενώ χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη πραγματικό καπνό, σε αντίθεση με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που χρησιμοποιούν υγρά που περιέχουν νικοτίνη! Για αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις πιο εύκολα την αλλαγή.

Untitled1

Τι θα έλεγες, μάλιστα, αν μάθαινες ότι το IQOS έχει δημιουργηθεί από το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) της Philip Morris International στην Ελβετία και για να το έχεις στα χέρια σου εργάστηκαν περισσότεροι από 400 επιστήμονες και μηχανικοί; Ναι! Αξίζει, λοιπόν, να κάνεις δοκιμή με αυτό το στυλάτο, πρακτικό και «hot» gadget!

Extra tip: Εμείς που το δοκιμάσαμε, είδαμε πως είναι σχεδόν άοσμο άρα, δεν ενοχλεί κανέναν ο καπνός μας, τα μαλλιά μας δεν μυρίζουν πια τσιγάρο, ενώ δεν αφήνουμε πίσω μας στάχτες! Επίσης, για να το συνηθίσουμε, χρησιμοποιούσαμε μόνο heatsticks για 1-2 εβδομάδες και καθόλου τσιγάρα. Μετά από αυτό το διάστημα δυσκολευόμασταν να καπνίσουμε τσιγάρο, καθώς βρίσκαμε «καπνιστική» ικανοποίηση μόνο με το IQOS.

Μικρά πολλά και υγιεινά γεύματα

Η διατροφή είναι το επόμενο βασικό κομμάτι που πρέπει να προσέξεις. Μην μένεις νηστική όλη μέρα και φυσικά, άρχισε να λες περισσότερα «όχι» στο γρήγορο φαγητό. Το πάντα είναι θέμα προγράμματος. Ετοίμαζε μικρά και υγιεινά γεύματα για να παίρνεις τις βιταμίνες και την ενέργεια που χρειάζεσαι και άρχισε να καταναλώνεις περισσότερα φρούτα και λαχανικά. Άρχισε να οργανώνεις το διατροφικό μενού της εβδομάδας κάθε Σαββατοκύριακο και κάνε τη ζωή σου πιο εύκολη και πιο απλή.

papastratos

Να θυμάσαι, ότι οι μικρές αλλαγές είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Άρχισε από τώρα να κάνεις μικρά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση και βάλε ένα πρόγραμμα στη ζωή σου. Ναι, έχεις τη δύναμη να το πετύχεις!