Κομψοί καλεσμένοι στην πιο στυλάτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση

Κομψοί καλεσμένοι στην πιο στυλάτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση

Περισσότεροι από 6.000 θεατές παρακολούθησαν το λαμπερό και συναρπαστικό θέαμα στο 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ 

Παλαιότερα, οι ιπποδρομίες θεωρούνταν ένας από τους πιο σημαντικούς προορισμούς ψυχαγωγίας για την αθηναϊκή κοινωνία και προσέλκυαν όλη την κοσμική Αθήνα, ενώ συνοδεύονταν από μεγαλοπρεπείς δεξιώσεις… Όπως φαίνεται, το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ ήρθε για να επαναφέρει τη λάμψη τους και να αλλάξει σελίδα στις ελληνικές ιπποδρομίες!

Q8

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου, το κορυφαίο ντέρμπι της χρονιάς πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει λαμπερούς καλεσμένους στις σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο. Πιο συγκεκριμένα, περισσότεροι από 6.000 θεατές, φίλιπποι, εκπρόσωποι της πολιτείας, πολιτικών κομμάτων, του επιχειρηματικού κόσμου και των μέσων ενημέρωσης, αθλητές, καλλιτέχνες, καθώς και το σύνολο της ιπποδρομιακής κοινότητας κατέκλυσαν τις κερκίδες και παρακολούθησαν μια άρτια αγωνιστικά και οργανωτικά ιπποδρομιακή συγκέντρωση, που περιλάμβανε συνολικά επτά κούρσες με πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις!

Q7

Το πλούσιο πρόγραμμα ήταν γεμάτο διασκεδαστικές δραστηριότητες, μουσική και πολλές εκπλήξεις όπως για παράδειγμα ένα υπαίθριο πάρκο ψυχαγωγίας και πόνυ για τους μικρούς θεατές. Καθόλη τη διάρκεια της μέρας το κοινό είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα ιππικό show από επαγγελματίες αθλητές της ιππασίας, καθώς και μια εντυπωσιακή επίδειξη μηχανοκίνητου αθλητισμού, με kart cross οχήματα και επαγγελματίες οδηγούς σε ειδικά σχεδιασμένη πίστα.

Q6

Η συναρπαστική βραδιά του Ελληνικού Ντέρμπι ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο: Ένα μεγάλο εορταστικό πάρτι από το Martini, την πιο stylish και δροσερή επιλογή για το Καλοκαίρι και μία ζωντανή συναυλία με τη δημοφιλή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου.

Q5
Q4 copy
Q3 copy
Q2 copy
Q1 copy