Καλοκαίρι στην πόλη: Το «κόλπο» για φρεσκάδα κάθε στιγμή!

Καλοκαίρι στην πόλη: Το «κόλπο» για φρεσκάδα κάθε στιγμή!

Λατρεύεις το Καλοκαίρι, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι εκτός από τον ήλιο, τη θάλασσα και τα ανάλαφρα ρούχα, έχει και κάποια αρνητικά στοιχεία, ικανά να μετατρέψουν σε εφιάλτη την καθημερινότητά σου.

Τι κι αν κάθε πρωί ετοιμάζεσαι για το γραφείο και αισθάνεσαι όμορφη και φρέσκια; Μέσα σε λίγη ώρα η φρεσκάδα σου έχει χαθεί και εσύ αισθάνεσαι το δέρμα σου να «κολλάει». Αν μάλιστα πηγαίνεις στη δουλειά με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τότε γνωρίζεις καλά σε τι «βασανιστήριο» μπορεί να μετατραπεί η μετακίνησή σου εξαιτίας της ζέστης! Ας μην ξεχνάμε και τα μικρόβια που «καραδοκούν» σε κάθε επιφάνεια που αγγίζεις! Από κάπου πρέπει να κρατηθείς κι εσύ!

Κάπως έτσι, φτάνεις στο γραφείο ή το ραντεβού σου, ιδρωμένη, χωρίς ίχνος φρεσκάδας και νιώθοντας να «κολλάς» από την κορυφή ως τα νύχια!

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να μην χάσεις την φρεσκάδα σου και το Καλοκαίρι; Λύσεις υπάρχουν και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω απλά tips!

Τα μαντηλάκια που πρέπει να έχεις πάντα στην τσάντα σου

Το πρώτο βήμα είναι να βρεις προϊόντα που θα σου προσφέρουν τη δυνατότητα για ένα καλό φρεσκάρισμα κάθε ώρα και στιγμή. Για αυτό δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα σου τα νέα υγρά μαντηλάκια Zewa fresh to go! Όλα θα τα φρεσκάρεις με αυτά τα μαντηλάκια: Τα χέρια, τους ώμους, τον λαιμό και το πρόσωπο! Για εμάς αποτελούν «must».

μαντ

Έχουν ένα απίστευτα δροσερό άρωμα και θα σου χαρίσουν την αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που τόσο πολύ χρειάζεσαι, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Και επειδή θέλεις να φροντίζεις πραγματικά την επιδερμίδα σου, αξίζει να μάθεις ότι εκτός από ανθεκτικά και απαλά για το δέρμα, τα μαντηλάκια αυτά είναι δερματολογικά ελεγμένα, έχουν ουδέτερο ph και δεν περιέχουν οινόπνευμα. Το σίγουρο είναι πως είτε επιλέξεις τα Zewa fresh to go Classic είτε τα αντιβακτηριδιακά Zewa fresh to go Protect, θα νιώσεις μια ανάσα φρεσκάδας και δροσιάς μες στο «καυτό» αυτό Καλοκαίρι!

μαντιλακια

Καλοκαίρι και πες «αντίο» στο… κρύο ντους

Η δεύτερη συμβουλή που αξίζει να ακολουθήσεις είναι να κάνεις ντους με καυτό νεράκι, ακόμη και το Καλοκαίρι. Μπορεί το κρύο νερό να σε δροσίζει προσωρινά αλλά στην πραγματικότητα ανεβάζει τη θερμοκρασία του σώματός σου. Κι όμως, όταν το δέρμα δέχεται κρύο νερό προσπαθεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία του σώματος και να την κρατήσει σταθερή στους 36°C.

Με ένα ζεστό ντους δεν θα διαταράξεις τη θερμοκρασία του σώματός σου και την ίδια ώρα θα απομακρύνεις πιο εύκολα τους ρύπους που φράζουν τους πόρους του δέρματός σου!

bath

Ακολούθησε τις συμβουλές μας και δεν θα χάσεις! Kάνε ένα ζεστό ντους, βάλε στην τσάντα σου τα Zewa fresh to go, και πήγαινε στη δουλειά! Θα φτάσεις στο γραφείο φρέσκια, δροσερή και κυρίως, καθαρή, όπως ακριβώς όταν έφυγες από το σπίτι!