Τι όνομα να του δώσετε; Τα Babylino σας προτείνουν τα πιο ξεχωριστά ονόματα για αγόρια και κορίτσια

Τι όνομα να του δώσετε; Τα Babylino σας προτείνουν τα πιο ξεχωριστά  ονόματα για αγόρια και κορίτσια

Τα πιο όμορφα ονόματα για αγόρια και κορίτσια!

Η επιλογή του ονόµατος για το µωρό σας είναι μία δύσκολη αλλά και σημαντική διαδικασία…! Το όνομα που θα επιλέξετε για το μωρό σας θα το ακολουθεί μια ολόκληρη ζωή. Πολλοί γονείς έχουν προεπιλέξει το όνομα του παιδιού τους πριν ακόμα αυτό γεννηθεί. Άλλοι, πάλι, αναμένουν έως ότου το μωρό τους αρχίσει να ξεδιπλώνει την προσωπικότητά του και επιλέγουν ένα όνομα που να του ταιριάζει. Κάποιοι επίσης, συνδέουν το όνομά του με κάποιο γεγονός ή κάποιον Άγιο που αγαπούν.

Αν δεν είστε τύποι των παραδόσεων και δεν θέλετε να του δώσετε το όνοµα του παππού ή της γιαγιάς, εµείς θα προσπαθήσουµε να σας βοηθήσουµε στην επιλογή σας µε λίστες και οδηγίες, που θα κάνουν τη διαδικασία εύκολη και διασκεδαστική!

Αφού διαβάσετε τις λίστες ονομάτων που θα βρείτε στο www.babylino.gr για να πάρετε ιδέες, σημειώστε µε τον σύντροφό σας τα ονόµατα που προτιµάτε, χωρίς να βλέπει ο ένας την λίστα του άλλου. Αφού επιλέξετε από 5 ονόµατα ο καθένας, συγκρίνετε τις λίστες σας. Αν είστε τυχεροί, κάποιο όνοµα θα είναι το ίδιο και στις δύο. Αν όχι, συζητήστε γιατί σας αρέσει το κάθε όνοµα ξεχωριστά, ξεκινώντας από αυτό που αρέσει στον καθένα σας περισσότερο…

Αν καταλήξετε σε ένα όνοµα, αρχίστε να το χρησιµοποιείτε στην καθηµερινότητά σας όταν αναφέρεστε στο µωρό σας, π.χ. «Θα πρέπει να αποφασίσουµε τι χρώµα θα είναι το δωµάτιο του Γιώργου/ της Μαρίας». ∆είτε αν η ακουστική του ονόµατος σας ταιριάζει. Διαφορετικά επιλέξτε ένα άλλο όνομα, που δεν θα αφήσει καμία αμφιβολία για την επιλογή σας.

Δείτε τις λίστες με τα ονόματα για αγόρια και κορίτσια, στο:

http://www.babylino.gr/names/141/onomata

Οι βραβευμένες, ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι πάντα δίπλα σας με χρήσιμες συμβουλές για όλα τα θέματα που σας απασχολούν ως νέο γονιό. Επίσης, είναι η επιλογή που μπορείτε να εμπιστεύεστε για τη φροντίδα του μωρού σας από την πρώτη κιόλας μέρα. Εξασφαλίζουν όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα, με απόλυτο σεβασμό στο ευαίσθητο βρεφικό δέρμα.

Babylino Sensitive. 100% ελληνική φροντίδα από την πρώτη μέρα!