H VECHRO συμμετείχε στην εθνική εβδομάδα εξυπηρέτησης πελατών

H VECHRO συμμετείχε στην εθνική εβδομάδα εξυπηρέτησης πελατών

Η Ελληνική βιομηχανία χρωμάτων VECHRO σε συνεργασία με την Praktiker Hellas συμμετείχε στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών που διοργανώθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Καταναλωτών το διάστημα 4-7 Οκτωβρίου.

Η VECHRO σχεδίασε -και υλοποίησε με την διακοσμήτρια κα. Στέφανη Τζανουδάκη Anderson της InDesign- ένα διαδραστικό Workshop την Τετάρτη (4/10) στο κατάστημα Praktiker Ταυρου και την Παρασκευή (6/10) στο κατάστημα Praktiker Μεταμόρφωσης. Πιο αναλυτικά, οι συμμετέχοντες, χωρισμένοι σε 2 ομάδες (μπλε και πορτοκαλι ομάδα), είχαν την δυνατότητα -όχι μόνο να μάθουν όλες τις τελευταίες τάσεις του interior design- αλλά και να επιλέξουν αποχρώσεις – να βάψουν με αυτές επιφάνειες τοίχου και να διακοσμήσουν τον χώρο με διακοσμητικά αξεσουάρ από την μεγάλη γκάμα προϊοντων των καταστημάτων Praktiker όπως: πολυθρόνες, τραπεζάκια, φωτιστικα, μαξιλάρια, χαλιά κα.

Praktiker 2

Το τελικό αποτέλεσμα που προέκυψε από τις δημιουργίες των ομάδων ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό, ενώ στο τέλος κάθε Workshop ακολούθησε κλήρωση στην οποία ένας τυχερός κέρδισε δωρεάν οικολογικά χρώματα VECHRO αξίας 150 ευρώ.