Εκπτώσεις εώς 70% στο εκπτωτικό χωριό McARTHURGLEN από 1 εώς 15 Νοεμβρίου

Εκπτώσεις εώς 70% στο εκπτωτικό χωριό McARTHURGLEN από 1 εώς 15 Νοεμβρίου

Στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, από 1 έως 15 Νοεμβρίου, ανανεώνουμε το στυλ μας, απολαμβάνοντας τις αγορές μας με εκπτώσεις έως 70% από τις αρχικές τιμές, και το shopping γίνεται μια γιορτή για όλους! Ο απόλυτος προορισμός shopping υποδέχεται το χειμώνα, με μοναδικές προτάσεις με την υπογραφή designer brands σε τιμές - έκπληξη, και μας επιφυλάσσει την απόλυτη αγοραστική εμπειρία.

Για τους λάτρεις του shopping οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ: Tην Κυριακή 5 Νοεμβρίου, τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11:00 μέχρι τις 20:00, δημιουργώντας την τέλεια ημέρα για να αποκτήσουμε επώνυμα, μοναδικά κομμάτια για τη γκαρνταρόμπα αλλά και το σπίτι μας σε απίστευτες τιμές.

Στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, μπορούμε να συνδυάσουμε τις έξυπνες αγορές μας για τη νέα σεζόν, με στιγμές χαλάρωσης στα εστιατόρια και καφέ του εκπτωτικού χωριού για όλη την οικογένεια!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.

*Στους επισκέπτες του McArthurGlen, προσφέρεται δωρεάν parking

Λίγα Λόγια για τα McArthurGlen Designer Outlets

Τα McArthurGlen Designer Outlets είναι μέλος της McArthurGlen Group, που δημιουργήθηκε το 1993 από την Kaempfer Partners και είναι ηγέτιδα και πρωτοπόρος στην ανάπτυξη και διαχείριση εκπτωτικών κέντρων στην Ευρώπη. Το Group εισήγαγε το concept των designer outlets στην Ευρώπη το 1995 και έχει στην κατοχή του περίπου 600.000 τ.μ. εμπορικού χώρου με αντικειμενική τωρινή αξία μεγαλύτερη των 5 δισεκατομμυρίων ευρώ. Η εταιρεία διαχειρίζεται 24 εκπτωτικά χωριά McArthurGlen σε εννέα χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ολλανδία και Αγγλία. Οι καταναλωτές που επισκέπτονται τα κέντρα κάθε χρόνο, προσελκύονται από αγαπημένα brands από το χώρο της μόδας που βρίσκουν 30-70% πιο φθηνά όλο το χρόνο. Στα σχέδια βρίσκονται και άλλα κέντρα όπως στη Μάλαγα (νότια Ισπανία), στο Ρεμσάιντ (κοντά στην Κολονία και ανατολικά του Ντίσελντορφ) και στο Γκεντ (ανάμεσα στις βελγικές πόλεις των Βρυξελλών και του Μπριζ).

Το 2013 η Kaempfer Partners πούλησε ένα μερίδιο 50% από τα McArthurGlen στο Simon Property Group Co. (NYSE SPG), τον κάτοχο της μεγαλύτερης περιουσίας retail.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.mcarthurglengroup.com