Συμπλήρωμα διατροφής “Εχινάκεια & Βιταμίνη C” της Nature’s Bounty

Συμπλήρωμα διατροφής “Εχινάκεια & Βιταμίνη C” της Nature’s Bounty

Για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού!

Οι συνεχείς εναλλαγές του καιρού, το πρόχειρο φαγητό, η κούραση και το άγχος της καθημερινότητας, καθώς και η συγκέντρωση πολλών ατόμων σε κλειστούς χώρους, όπως τα μέσα μαζικής μεταφοράς, πολλές φορές καθιστούν τον οργανισμό μας πιο ευάλωτο σε ιώσεις και κρυολογήματα. Για τον λόγο αυτό, χρειαζόμαστε έναν σύμμαχο, που θα μας βοηθήσει να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας και να τονώσουμε τον οργανισμό μας.

Το συμπλήρωμα διατροφής Εχινάκεια & Βιταμίνη C της Nature’s Bounty είναι ένας αποτελεσματικός συνεργιακός συνδυασμός, ο οποίος με τα συστατικά που περιέχει, εχινάκεια, βιταμίνη C και καρπούς αγριοτριανταφυλλιάς, συμβάλλει στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην ενίσχυση των φυσιολογικών επιπέδων ενέργειας του οργανισμού.

Ειδικότερα, η εχινάκεια συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, όπως και η βιταμίνη C, η οποία συμβάλλει και στην αντιμετώπιση του κοινού κρυολογήματος, ειδικότερα όταν το κρυολόγημα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο. Επιπλέον, η βιταμίνη C, προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και βοηθά στη μείωση του αισθήματος κόπωσης και κούρασης. Παράλληλα, οι καρποί αγριοτριανταφυλλιάς που περιέχονται στο μείγμα, βοηθούν στην πιο γρήγορη απορρόφηση και αποτελεσματικότητα της βιταμίνης C.

Το συμπλήρωμα διατροφής Εχινάκεια & Βιταμίνη C της Nature’s Bounty, γίνεται η δική μας «ασπίδα», ενάντια στα κρυολογήματα και τις ιώσεις που παραμονεύουν κατά τους φθινοπωρινούς μήνες και μας βοηθά να έχουμε έναν γερό και δυνατό οργανισμό καθημερινά!

Παράγεται, συσκευάζεται στις ΗΠΑ – εισάγεται μέσω Μεγάλης Βρετανίας

Διανέμεται από την ΙSOPLUS A.E.

τηλ: 210 9579 707, fax: 210 9572 16

e-mail: info@iso-plus.gr

www.naturesbounty.gr

www.facebook.com/healthyme.gr