#BornToBeRealNotPerfect:H EveryDay στέκεται με ευαισθησία δίπλα στις γυναίκες κάθε ηλικίας

#BornToBeRealNotPerfect:H EveryDay στέκεται με ευαισθησία δίπλα στις γυναίκες κάθε ηλικίας

Οι περισσότερες γυναίκες σήμερα προσπαθούν να αγγίξουν το τέλειο. Προσπαθούν να εξισορροπήσουν ανάμεσα σε διαφορετικούς ρόλους, ξεχνούν τα πραγματικά θέλω τους κι έτσι… παραμελούν τον εαυτό τους!

Η EveryDay, η Νο1 επιλογή γυναικείας υγιεινής, είναι δίπλα τους κάθε στιγμή, σύμμαχος υγιεινής φροντίδας και αισιοδοξίας. Γι’ αυτό, για μία ακόμα φορά διοργανώνει την ενέργεια #BornToBeRealNotPerfect.

Από 1-11 Νοεμβρίου 2017 η EveryDay θα βρίσκεται στην Αθήνα, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, αλλά και στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos και σας καλεί να δηλώσετε τι είναι αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε αληθινή!

«Αισθάνομαι αληθινή όταν…

… εκφράζω ελεύθερα τα συναισθήματά μου

… κάνω πράξη τα όνειρά μου

… φροντίζω τους άλλους»

Στόχος της EveryDay είναι να δημιουργηθεί ένας «τοίχος» γεμάτος με αισιόδοξα μηνύματα που θα υπενθυμίζει στις γυναίκες ότι δεν πρέπει να προσπαθούν να είναι τέλειες, αλλά η καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού τους.

Η συγκεκριμένη ενέργεια εστιάζει σε ένα κοινωνικό μήνυμα προς τη σημερινή γυναίκα. Παράλληλα, όμως, συμβάλλει και πιο ουσιαστικά, καθώς για κάθε μήνυμα αλήθειας που θα αναρτηθεί η EveryDay θα προσφέρει 1,00€ στον Σύλλογο «Άλμα Ζωής», στηρίζοντας γυναίκες που δοκιμάστηκαν ή δοκιμάζονται και που έχουν βγει νικήτριες από μια δύσκολη αναμέτρηση με την υγεία τους αποδεικνύοντας ότι ξέρουν να είναι αληθινές.

Γιατί η EveryDay δεν είναι απλά μία μάρκα προϊόντων ατομικής υγιεινής, αλλά ένας έμπιστος σύμμαχος φροντίδας της γυναίκας που βρίσκεται συνολικά δίπλα της, σε όποιο στάδιο της ζωής της και αν βρίσκεται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του περιπτέρου της EveryDay σε Golden Hall και Mediterranean Cosmos μπορείτε να επισκεφτείτε το site της EveryDay!

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της Εταιρικής Υπευθυνότητας καθώς αποτελεί βασικό συστατικό της εταιρικής της κουλτούρας της ΜΕΓΑ Α.Ε και αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής της δραστηριότητας.