Η LAVAZZA λανσάρει σειρά από κάψουλες καφέ συμβατές με οικιακές μηχανές NESPRESSO®*

Η LAVAZZA λανσάρει σειρά από κάψουλες καφέ συμβατές με οικιακές μηχανές NESPRESSO®*

 Η Παγκόσμια Εταιρεία Καφέ αυξάνει την εμπειρία απόλαυσης ενός αυθεντικού ιταλικού καφέ espresso στο σπίτι

Η Lavazza, μια ιταλική οικογενειακή εταιρεία με δραστηριότητες παγκοσμίως, λανσάρει μία καινούργια σειρά από κάψουλες που είναι συμβατές με τις οικιακές μηχανές Nespresso®* στην Ελλάδα. Με πάνω από 120 χρόνια τεχνογνωσίας για τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών αυθεντικού ιταλικού καφέ σε πάνω από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο, η νέα σειρά δίνει στους καταναλωτές την ευκαιρία να απολαύσουν πέντε γεύσεις, που δημιουργήθηκαν ώστε να ταιριάζουν σε διαφορετικά προσωπικά γούστα και προτιμήσεις. Με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της Lavazza, oι καταναλωτές θα βρουν μέσα στις κάψουλες τον καλύτερο καφέ για τον οποίο η εταιρία είναι αναγνωρισμένη και αγαπητή.

Η δημιουργία της κάθε κάψουλας αρχίζει με τη μέθοδο Noble Dark Roasting - που έχει αναπτυχθεί από την εταιρία – με σκοπό την εξαγωγή του πιο noble αρώματος. Αυτό συνδυάζεται με ένα βελούδινο άλεσμα που αποδίδει ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα μέσα σε κάθε φλυτζάνι, κι εγγυάται μια απαλή και ομοιόμορφη εκχύλιση καφέ που διατηρεί τις πλούσιες γεύσεις. Τα χαρμάνια φτιάχνονται από την ανάμειξη διαφορετικών ποικιλιών και προελεύσεων για να δημιουργήσουν μια μοναδική χαρακτηριστική γεύση για κάθε προϊόν. Πραγματικά, η ανάμειξη του καφέ αποτελεί άλλη μία αυθεντική μέθοδο της Lavazza, που ο ιδρυτής της εταιρίας Luigi Lavazza εφηύρε εδώ και έναν αιώνα, φέρνοντας την επανάσταση στη βιομηχανία του καφέ.

Για να διατηρηθεί όλη η φρεσκάδα και το άρωμα του καφέ, το χαρμάνι συσκευάζεται και σφραγίζεται σε προστατευτική ατμόσφαιρα με τεχνολογία που ονομάζεται «Ασφαλές Άρωμα». Με αυτή τη διαδικασία, δεν είναι απαραίτητη κάποια άλλη συσκευασία που να διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εμπειρία καφέ.

Οι κάψουλες είναι πλέον διαθέσιμες στα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα σε πέντε γεύσεις με διαφορετικές κλίμακες έντασης: Espresso Deciso, Espresso Armonico, Espresso Decaffeinato Ricco, Lungo Avvolgente και Lungo Leggero.

Οι νέες κάψουλες είναι αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας της Lavazza, που κατέχει ηγετική θέση στη βιομηχανία λόγω της ποιότητας και καινοτομίας των προϊόντων της, που συνδυάζεται με την εμπειρία περίπου 30 χρόνων στην παραγωγή και το marketing συστημάτων και προϊόντων.

*Κάψουλες συμβατές με οικιακές μηχανές Nespresso®. Το εμπορικό σήμα Nespresso® αποτελεί ιδιοκτησία τρίτου που δεν συνδέεται με την Luigi Lavazza S.p.A.