To Astrology.gr γιόρτασε την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου χαρίζοντας ξεχωριστά, ρομαντικά δώρα

To Astrology.gr γιόρτασε την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου χαρίζοντας ξεχωριστά, ρομαντικά δώρα

To Astrology.gr γιόρτασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, χαρίζοντας ξεχωριστά δώρα ειδικά για τους επισκέπτες του πραγματοποιώντας έναν μεγάλο διαγωνισμό με θέμα: Άστρο μου εσύ!

Για τους ανθρώπους του Astrology.gr το φωτεινότερο Άστρο είναι οι ίδιοι επισκέπτες του, οι οποίοι αποτελούν την πηγή έμπνευσής του. Προς ανταπόδοση της εμπιστοσύνης του κοινού πραγματοποίησε έναν πραγματικά λαμπερό διαγωνισμό χαρίζοντας πλούσια και ρομαντικά δώρα για 25 μοναδικούς νικητές.

Το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού Άστρο μου εσύ! ήταν μια τριήμερη κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου» της Celestyal Cruises για 2 άτομα, καθώς και ένα ρομαντικό δείπνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο εστιατόριο “Wall Street Food & Bar”. Επιπλέον τα δώρα που κληρώθηκαν ήταν διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Όταν Σβήνουν τα Φώτα», όμορφα μπουκέτα λουλουδιών, πρωτότυπες κούπες, καθώς και Αστρολογικά βιβλία και Αστρολογικές Αναλύσεις Σχέσης, του Astroshop.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή εκδήλωση, όπου η ομάδα του Astrology παρευρέθηκε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην θεατρική παράσταση Όταν σβήνουν τα φώτα, στο θέατρο Πειραιώς 131, χαρίζοντας πλούσιες ευχές για μια Happy Valentine’s Day και μοιράζοντας σε όλους τους θεατές δώρο από ένα τριαντάφυλλο, το οποίο περιείχε μια μοναδική προσφορά για όλες τις Αστρολογικές Αναλύσεις του Astroshop με έκπτωση 50%.

Η DPG Digital Media, μέλος του DPG Group, είναι το πληρέστερο δίκτυο ψηφιακών Μέσων στην Ελληνική αγορά. Με κορυφαίες επιδόσεις στους τομείς του online publishing, web development και digital marketing, η DPG Digital Media κατέχει ηγετική θέση στην ανάπτυξη ποιοτικού περιεχομένου, νέων τεχνολογιών και ευκαιριών για επικερδή ψηφιακά Μέσα και υπηρεσίες υψηλής αξίας, τόσο για τα εκατομμύρια των επισκεπτών όσο και για τους στρατηγικούς της συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε το dpgmedia.gr