Η Kylie Jenner ποζάρει ημίγυμνη και μας δείχνει το κορμί της, έναν μήνα μετά τη γέννα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kylie Jenner ποζάρει ημίγυμνη και μας δείχνει το κορμί της, έναν μήνα μετά τη γέννα

Και έχει χάσει πράγματι πολλά κιλά

Η Kylie Jenner εδώ και έναν μήνα έχει κάνει τρομερό comeback και πλέον εκτός από τις δημόσιες εμφανίσεις της μπορούμε να την απολαμβάνουμε και στο Instagram account της. Η reality star είναι πλέον μαμά και εχθές το Instagram μας «πήρε φωτιά», αφού η αρχική μας σελίδα είχε γεμίσει με αναρτήσεις και stories της 20χρονης, τόσο με την μικρή της κόρη, όσο και με φωτογραφίες με το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη.

Η νεαρή star όπως σου γράψαμε και πριν από μία εβδομάδα περίπου έχει χάσει 16 κιλά από όλα όσα πήρε στην εγκυμοσύνης της και αυτό ακριβώς μα έδειξε στα stories της ποζάροντας μπροστά στον καθρέφτη της ημίγυμνη. Η 20χρονη φορούσε ένα μαύρο crop top κι ένα μαύρο εσώρουχο και μας έδειξε το super sexy και αδυνατισμένο κορμί της έναν μόλις μήνα μετά την γέννηση της κόρης της.

Θα θέλαμε όμως να εστιάσεις λίγο μαζί μας στην τρομερά επίπεδη και καλοσχηματισμένη κοιλιά της. Η Kylie Jenner φαίνεται πως τα περισσότερα κιλά τα πήρε στα πόδια της, αφού η κοιλιά της ήταν πραγματικά τελείως επίπεδη. Τόσο που μοιάζει σα να μην ήταν έγκυος ποτέ. Είναι εμφανές πλέον που την βλέπουμε και χωρίς ρούχα πως έχει χάσει αρκετά κιλά από τότε που γέννησε και αυτό οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε.

Η Kylie επέστρεψε και είναι πιο sexy και κορμάρα από κάθε άλλη φορά.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Stormi Jenner έγινε ενός μηνός και η Kylie μας δείχνει για πρώτη φορά το προσωπάκι της

H Rihanna ΔΕΝ αδυνάτισε: Οι νέες της φωτογραφίες με μαγιό που κάνουν το γύρο του κόσμου