Θέλετε να γίνετε πιο πλούσιοι και επιτυχημένοι; Αλλάξτε τη γραμμή της ζωής στο χέρι σας

Θέλετε να γίνετε πιο πλούσιοι και επιτυχημένοι;  Αλλάξτε τη γραμμή της ζωής στο χέρι σας

ΠΛαστική χειρουργική στην παλάμη!

Σας διάβασαν την παλάμη και δεν σας άρεσαν τα μελλούμενα; Μήπως θέλετε να αλλάξετε την μοίρα σας; Οι ιάπωνες έχουν την λύση και αυτή έρχεται μέσα από την πλαστική χειρουργική στην παλάμη.

Η τέχνη του να διαβάσεις την παλάμη στην Ιαπωνία είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη και μάλιστα η επίσκεψη κοστίζει περίπου 50 λίρες προκείμενου ο… ειδικός να τους πει τι βλέπει για την ζωή τους μέσα από τα…. σημάδια που βλέπει στο χέρι.

Ωστόσο φαίνεται πώς κάποιοι δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τα όσα τους είπαν και θέλησαν να επέμβουν στα όσα αποκαλύπτει η παλάμη της κάνοντας πλαστική στις γραμμές που είναι αποτυπωμένες πάνω στο χέρι.

Έρευνα που έγινε για την Daily Beast αποκάλυψε πως στο διάστημα από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι και το Μάιου του 2013 έγιναν συνολικά 37 επεμβάσεις πλαστική χειρουργικής στην παλάμη σε μια κλινική στην Ιαπωνία.

Η συγκεκριμένη κλινικά μάλιστα έκανε προσφορά στην επέμβαση και πλέον σταμάτησε να τη διαφημίζει γιατί δεν μπορεί να αναλάβει άλλα περιστατικά.

Το… θλιβερό μέσα σε όλα αυτά είναι ότι μερικοί πελάτες δείχνουν με στυλό στους γιατρούς ποιες γραμμές θέλουν να επιμηκύνουν.

Είναι γλυκιά η ζωή αλλά αυτό πια αγγίζει την τρέλα!

Διαβάστε επίσης:

Plastic-fail surgery: Οι σοκαριστικές μεταμορφώσεις των stars

Χαλαρωμένα μπρατσάκια τέλος! Αυτή είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος σύσφιξης που κάνει θαύματα