Oι χειρότεροι ηθοποιοί ever; Δείτε τη διαφήμιση που κάνει θραύση στο διαδίκτυο και γελάστε με την ψυχή σας (video)

Γωγώ Φούντα
Oι χειρότεροι ηθοποιοί ever; Δείτε τη διαφήμιση που κάνει θραύση στο διαδίκτυο και γελάστε με την ψυχή σας (video)

Πως λέμε: Ηθοποιός σημαίνει φως... Καμία σχέση!

Όλοι οι χώροι, ιδίως οι επαγγελματικοί, έχουν τους ταλαντούχους και τους ατάλαντους! Ειδικά ο χώρος της υποκριτικής ο οποίος πλασάρεται με τη γνωστή λάμψη και glamour, τα τελευταία χρόνια τείνει να κατακλύζεται από ανθρώπους που δεν έχουν ίχνος ταλέντου, αλλά τεράστια δίψα για προβολή!

Και μπορεί τους καλούς ηθοποιούς λίγο πολύ να τους γνωρίζουμε, τόσα βραβεία υπάρχουν στο κάτω κάτω, αλλά τους ατάλαντους και μάλιστα αυτούς που τερματίζουν πρώτοι από το... τέλος, τους ανακαλύψαμε πολύ πρόσφατα!

Συγκεκριμένα, η νέα διαφήμιση της Samsung, εκτός φυσικά από το διαφημιζόμενο προιόν, είναι αξιομνημόνευτη και χαρακτηριστική και για έναν ακόμη λόγο: Διαθέτει τους τρεις πιο κακούς ηθοποιούς που έχουν υπάρξει ποτέ! Αν μας θεωρείτε υπερβολικούς, σας ενημερώνουμε ότι υπήρξαν αντιδράσεις για την υποκριτική δεινότητα των πρωταγωνιστών καθώς εκτός του ότι είναι εντελώς ψεύτικοι, δεν καταφέρνουν να πείσουν στο ελάχιστο για την αξία του προιόντος!

Όπως είναι φυσικό, η συγκεκριμένη διαφήμιση, κάνει θραύση στο διαδίκτυο κι εμείς είμαστε σίγουροι ότι οι τρεις ηθοποιοί μάλλον θα δυσκολευτούν να ξαναβρούν δουλειά!

Διαβάστε ακόμη:

Πώς θα ήταν οι ταινίες δράσης στην πραγματική ζωή; Ένα ξεκαρδιστικό video που... βάζει τα πράγματα στη θέση τους!

Είδηση σοκ: γυναίκα υποστηρίζει πως έμεινε έγκυος από ταινία 3D

Πίνακες τοπίων φτιαγμένοι εξολοκλήρου από φαγητό!