Το σκληρό πρόσωπο της Disney: Μία πρώην πριγκίπισσα αποκαλύπτει την ωμή πραγματικότητα

Γωγώ Φούντα
Το σκληρό πρόσωπο της Disney: Μία πρώην πριγκίπισσα αποκαλύπτει την ωμή πραγματικότητα

Αν νομίζατε ότι είναι όλα παραμυθένια, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος!

Μπορεί το να είσαι πριγκίπισσα της Disney, να είναι δηλαδή το βασικό σου επάγγελμα και να πληρώνεσαι αδρά γι' αυτό, να ακούγεται τουλάχιστον ονειρεμένο και μαγικό, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Μία πρώην πριγκίπισσα λοιπόν, η Raye η οποία εργάστηκε για περίπου 7 μήνες σε Disney Fantasy Cruise ship, δηλαδή σε πλοιάριο της Disney το οποίο αναλαμβάνει να ψυχαγωγεί τους επιβάτες και κυρίως τα παιδιά τους, εξομολογείται ότι το επάγγελμά τους δεν είναι μόνο να χαιρετάς και να χαμογελάς όπως πολλοί πιστεύουν!

«Όταν αποφασίσεις να ασχοληθείς με αυτό επαγγελματικά, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για πολλή κούραση και πολλές θυσίες. Αρχικά λαμβάνεις τη βασική εκπαίδευση σε ακροβατικά σε ειδική σχολή στο Τορόντο, ενώ εκπαιδεύεσαι και στις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μιας και ήμασταν εν πλω και θα μπορούσε να συμβεί το οτιδήποτε. Στη συνέχεια κάνεις ειδικά μαθήματα, όπου πρέπει να μάθεις την ιστορία της Disney αλλά και βασικά πράγματα για τον ίδιο το Walt Disney».

Και φυσικά η σκληρή εκπαίδευση έχει και συνέχεια: «Όπως καταλαβαίνετε, το καλοκαίρι απαγορευόταν διά ροπάλου το μαύρισμα, καθώς επίσης τα κινητά και το ίντερνετ. Κάτι που σημαίνει, ότι μπορούσες να επικοινωνήσεις με την οικογένεια και τους φίλους σου, μόνο για λίγες ώρες μία φορά την εβδομάδα, μιας και για όσο διαρκούσε το ταξίδι, έπρεπε όλοι μας να διατηρούμε τους ρόλους μας! Το ακόμα πιο δύσκολο βέβαια, είναι όταν κάποιος από εμάς απουσίαζε και τα παιδάκια τον αναζητούσαν. Φυσικά δεν μπορούσαμε να πούμε ότι ο Mickey πήγε τουαλέτα, αλλά απαντούσαμε ότι πήγε να δει για λίγο την Minnie και θα γυρίσει από στιγμή σε στιγμή».

Όσοι λοιπόν πιστεύατε ότι το επάγγελμα αυτό είναι παραμυθένιο, μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε!

Διαβάστε ακόμη:

Tι είναι αυτό που μας ξενερώνει περισσότερο στο άλλο φύλο; Το απίστευτο αποτέλεσμα έρευνας

«Θα προτιμούσα να έχω καρκίνο του μαστού»: Μία καμπάνια που ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων

Πέρασε 416 ώρες για να κάνει τατουάζ αλλά δεν μπορεί να τα δει