Γράμμα απόγνωσης: Αγόρια, κάτω τα ξυράφακια! Όχι άλλη αποτρίχωση σε θάλασσες & ακτές

Γράμμα απόγνωσης: Αγόρια, κάτω τα ξυράφακια! Όχι άλλη αποτρίχωση σε θάλασσες & ακτές

Κάντε ένα καλό στην ανθρωπότητα και κάντε share το θέμα στους φίλους σας!

Καλοκαίρι 2014. Σε κάποια "κοσμοπολίτικη" παραλία της Αθήνας. Σηκώνομαι από την ξαπλώστρα για να ρίξω μια βουτιά στη θάλασσα. Το μάτι μου πέφτει στο διπλανό ζευγάρι. Ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Το κορίτσι κάθεται στα πόδια του αγοριού. Πόδια μπλεγμένα. Πόδια ίδια! Δηλαδή; Τέσσερις ξυρισμένες γάμπες. Ψέμα. Η κοπέλα είχε ξυρισμένες γάμπες. Το αγόρι κρίνοντας από το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα είχε αφεθεί είτε σε συνεδρίες λέιζερ είτε σε κερί. Στα πόδια, τα χέρια, το στήθος και φυσικά αν μπορούσαμε να δούμε και μέσα από το μαγιό και στην αντρική του περιοχή!

Το έχεις δει, το έχεις αναλύσει με τις φίλες σου. Και πού καταλήξατε;

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που μπορούν να ζωγραφίσουν στο πρόσωπό σου την έκφραση απογοήτευσης όταν η νέα σου σχέση έρχεται για πρώτη φορά στο σπίτι σου, φτάνετε στο σημείο που βγάζει τα ρούχα του για να διαπιστώσεις πως δεν υπάρχει κανένα σημείο του σώματος του που να έχει τρίχα. Πουθενά!

Όσο και αν νομίζουν οι άντρες το αντίθετο οι γυναίκες ΘΕΛΟΥΜΕ και ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ να δούμε ένα αντρικό σώμα και όχι το σώμα της κολλητής μας. Αγόρια και άντρες αυτό πρέπει να σταματήσει.

Έρευνα που διεξήγαγε γνωστό γυναικείο περιοδικό αποκάλυψε πως το 95% των αντρών τριμάρουν, ξυρίζουν, ή αποτριχώνουν με κάποια άλλη μέθοδο την περιοχή τους με το ποσοστό να μειώνεται ελαφρώς στο αντίστοιχο ποσοστό που κάνει το ίδιο σε όλο το σώμα.

Για να το ξεκαθαρίσουμε στα μπερδεμένα αγόρια που προφανώς μετά από τόσες ταινίες, την αφίσα του David Beckham στην Time Square και τα fitness περιοδικά έχασαν τον μπούσουλα στο πρότυπο του τέλειο άντρα. Καμία, μα καμία γυναίκα δεν θέλει έναν άντρα δίπλα της που να θυμίζει 14χρονο αθλητή συγχρονισμένης κολύμβησης.

Η gay αισθητική που κυριάρχησε στη δεκαετία του '90 και χώθηκε βαθιά στο μυαλό των straight αγοριών έκανε τις εταιρίες καλλυντικών να προωθούν προϊόντα και για τους άντρες. Και εκείνοι ψάρωσαν. Αν και το ξύρισμα ξεκίνησε ως μια beaute διαδικασία για τους gay, αυτή τη στιγμή όπως θα έχετε διαπιστώσει πλέον το κάνει -συγνώμη το παρακάνει- και η straight κοινότητα!

Δεν βρίσκουμε κανέναν καλό λόγο για τον οποίο πασχίζετε τόσο έντονα να ξεφορτωθείτε από πάνω σας το δεύτερο στοιχείο του σώματος σας που σας διαχωρίζει από εμάς. Εντάξει, το να έχετε τρίχες στην πλάτη και όταν σας χαϊδεύουμε να μπλέκονται τα δάχτυλα μας δεν είναι και το καλύτερο, αλλά η πλάτη είναι το μόνο αποδεκτό σημείο για να κάνετε αποτρίχωση και μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αντισταθείτε στα πρότυπα, στα μοντέλα που κάνουν πασαρέλα και αφήστε επιτέλους κάτω τα ξυραφάκια. Πολεμήστε για τον αντρισμό σας. Γιατί τελικά τίποτα δεν είναι πιο αρσενικό από το να μην σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι στην παραλία. Τα απολλώνεια κορμιά είναι για τα μουσεία και εμείς βαρεθήκαμε να τα βλέπουμε δεξία και αριστερά στις πλαζ.

Baby oil στους κοιλιακούς, μαλλί μεσαίου μήκους στιλιζαρισμένο με αφρό, δερμάτινα βραχιόλια στο χέρι, ύφος καζανόβα και τρίχα πουθενά. Όχι, όχι, όχι. Οι άντρες δεν πρέπει να είναι νάρκισσοι και δεν πρέπει να παρασύρονται από όσα βλέπουν. Αφήστε το αυτό για εμάς!

Τώρα αν έχεις σχέση με έναν άντρα σαν αυτόν που περιγράψαμε καλό θα ήταν να τον ρωτήσεις γιατί τα κάνει όλα αυτά; Για να αρέσει σε σένα; Πραγματικά, δεν νομίζω.

Και κάτι τελευταίο για να κλείσουμε την καλοκαιρινή μας διαμαρτυρία...

Αγόρια, να θυμάστε ότι τα κορίτσια ψάχνουν να ερωτευτούν κάποιον που θυμίζει τον μπαμπά τους και όχι.... τη μαμά τους!

Διαβάστε ακόμη:

8 πράγματα που όλοι μισούμε στο καλοκαίρι... αλλά δεν το παραδέχεται κανείς