Το University of Derby στο TOP 50 των Βρετανικών Πανεπιστημίων

Το University of Derby στο TOP 50 των Βρετανικών Πανεπιστημίων

σύμφωνα με τον Πανεπιστημιακό Οδηγό του Guardian.

Στην 48η θέση της γενικής κατάταξης βρίσκεται πλέον το κορυφαίο Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Derby, σύμφωνα με τον Πανεπιστημιακό Οδηγό του Guardian. Η σημαντική αυτή διάκριση έρχεται να δικαιώσει τις υψηλού επιπέδου συνεργασίες του Mediterranean College (MC), το οποίο μένει έτσι πιστό στο όραμα και τους στόχους του, που το θέλουν ένα ιδιωτικό ίδρυμα ανώτατης εκπαίδευσης με ηγετικό ρόλο στους κλάδους σπουδών της Οικονομίας, του Τουρισμού-Επισιτισμού, της Πληροφορικής, των Ανθρωπιστικών Επιστημών, των Μηχανικών και της Υγείας, προσφέροντας προγράμματα υψηλής ποιότητας.

Το Mediterranean College διατηρεί μία στρατηγική συνεργασία δικαιόχρησης (franchise agreement) με το University of Derby, μέσα από την οποία τα προγράμματά του μεταφέρονται αυτούσια στην Ελλάδα. Μια πολύ-επίπεδη συνεργασία που, με γνώμονα την κατάταξη του Guardian, τοποθετεί το MC ανάμεσα στα κορυφαία ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα πανελλαδικά.

Πέραν όμως της γενικής κατάταξης, ο Οδηγός Πανεπιστημίων του Guardian βαθμολογεί τα Πανεπιστήμια και ανά ειδικότητα, όπου και πάλι το University of Derby εμφανίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα: No 6 στον Τουρισμό-Επισιτισμό, No 16 στην Εκπαίδευση, No 21 στη Μηχανολογία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους εν λόγω τομείς και με άξονα τα Βρετανικά Πανεπιστήμια που εκπροσωπούνται στην Ελλάδα, το Mediterranean College κατέχει την πρώτη θέση Πανελλαδικά.

Το University Of Derby πέτυχε να ανταποκριθεί επαρκώς στα ποιοτικά μέτρα που χρησιμοποίησε ο Guardian, γεγονός που επιβεβαιώνει τη συνεχόμενη εξέλιξη και πρόοδο του πανεπιστημίου, με βάση τα κριτήρια της Επιτροπής. Τα κριτήρια περιλαμβάνουν την απασχολησιμότητα, το κόστος των διδάκτρων, τη σχέση των φοιτητών με τους καθηγητές τους, τις ακαδημαϊκές επιδόσεις τους αλλά και τη φοιτητική εμπειρία.

www.medcollege.edu.gr
info@medcollege.edu.gr