Νέο Πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών στη Νοσηλευτική από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Ερμιόνη Σαρρή
Νέο Πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών στη Νοσηλευτική  από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει το πρώτο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Βρετανικού Πανεπιστημίου στη Νοσηλευτική στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Queen Margaret University. Πρόκειται για πλήρως ελληνόφωνο πρόγραμμα, με παράλληλη υποστήριξη στην αγγλική ορολογία, που επιτρέπει τη μέγιστη κατανόηση της επιστήμης και προσφέρει διεθνείς επαγγελματικές προοπτικές. Όλα τα εργαστηριακά μαθήματα πραγματοποιούνται στα υπερσύγχρονα, ιδιόκτητα εξειδικευμένα εργαστήρια του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Το BSc (Hons) Nursing προετοιμάζει τους νέους νοσηλευτές για την παροχή ασφαλούς και αποτελεσματικής φροντίδας με εμπιστοσύνη και σεβασμό προς τον ασθενή. Διαλέξεις, σεμινάρια, προσομοίωση και 2300 ώρες υποχρεωτικής κλινικής πρακτικής (απαραίτητες για την επαγγελματική αναγνώριση στα κράτη της ΕΕ), είναι οι μέθοδοι οι οποίες συμβάλλουν στη μάθηση της νοσηλευτικής επιστήμης. Το πρόγραμμα παρουσιάζει τις τρέχουσες εξελίξεις στη θεωρία και την κλινική πρακτική, προωθεί την διεπιστημονική προσέγγιση στην υγειονομική περίθαλψη και την έρευνα και υποστηρίζει μια κριτική προσέγγιση στη μάθηση και την εξάσκηση.

header photo

Το διδακτικό προσωπικό της Σχολής Υγείας απαρτίζεται από διακεκριμένους καθηγητές, που διαθέτουν μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους σπουδών, πλούσιο ερευνητικό και κλινικό έργο, διδακτική εμπειρία σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού και επαγγελματική καταξίωση στον τομέα εξειδίκευσης τους.

Θυμίζουμε ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διαθέτει τη μεγαλύτερη σε εύρος επιστημών ΣΧΟΛΗ ΥΓΕΙΑΣ με τα ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ προγράμματα:

Νοσηλευτικής

Φυσικοθεραπείας

Λογοθεραπείας

Εργοθεραπείας

Διαιτολογίας

Βιοϊατρικής

Προπονητικής

και τα ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ προγράμματα:

Φυσικοθεραπείας

Προηγμένης Διαιτολογικής Πρακτικής

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr