Τα καλύτερα σεμινάρια ξεκινούν τον Σεπτέμβριο

Ερμιόνη Σαρρή
Τα καλύτερα σεμινάρια ξεκινούν τον Σεπτέμβριο

Αναρωτιέσαι πώς θα ενισχύσεις τις γνώσεις σου; Σου βρήκα τη λύση για να επιμορφωθείς εύκολα και γρήγορα πάνω στο αντικείμενο των σπουδών σου, να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου και να ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους!

Τα σεμινάρια είναι ιδανική επιλογή για να αποκτήσεις εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα σου. Θα σε βοηθήσουν να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα του επαγγέλματος που έχεις επιλέξει και να ανταποκριθείς καλύτερα στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Έμπειροι ομιλητές και εξειδικευμένοι επαγγελματίες που γνωρίζουν σε βάθος το αντικείμενό τους θα σε καθοδηγήσουν, θα σε συμβουλέψουν και θα σου αποκαλύψουν τα «μυστικά της δουλειάς». Μη μου πεις ότι δεν έχεις κάνει ένα google search για να μάθεις τι επιπλέον θα προσέδιδε στο βιογραφικό σου!

Δεν πρέπει να ξεχνάς πως, αν θέλεις να εξελιχθείς επαγγελματικά είναι απαραίτητο να ενισχύσεις τις γνώσεις σου και να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο που θα σου προσφέρει εξειδίκευση. Άλλωστε, κάτι τέτοιο σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις πρακτικές γνώσεις στον κλάδο σου αλλά και να βρεις πιο εύκολα μία θέση εργασίας ή να ανελιχθείς στο επάγγελμα που ήδη εξασκείς!

Επιπλέον, πάντοτε έχεις τη δυνατότητα να τα προσθέσεις στο βιογραφικό σου κι αυτό είναι κάτι που πάντοτε μετράει σε ένα πιθανό interview αλλά και εντός του εργασιακού σου χώρου. Είναι ένας ακόμη τρόπος για να αποδείξεις ότι πραγματικά αγαπάς αυτό που κάνεις και διαρκώς προσπαθείς να εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου και να εκσυγχρονίζεσαι!

Δεν έχεις χρόνο; Τέρμα οι δικαιολογίες και προφάσεις! Θα χρειαστείς λίγες μόνο ώρες για να παρακολουθήσεις ένα καλά δομημένο σεμινάριο. Επίσης, σήμερα τα πάντα γίνονται ηλεκτρονικά: Από αγορές μέχρι… μαθήματα. Έτσι, μπορείς να επιλέξεις το webminar που προτιμάς και να πληροφορηθείς για θέματα που θέλεις χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες.

Για να σε βοηθήσουμε στην επιλογή σου συγκεντρώσαμε τα πιο ενδιαφέροντα σεμινάρια που είναι προγραμματισμένα μέσα στον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο για να ξεκινήσεις δυναμικά τη νέα σεζόν.

Φέτος, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, ο οποίος είναι γνωστός εδώ και χρόνια και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τις συνεργασίες του με διεθνείς φορείς που εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των σπουδών του, διοργανώνει τέσσερα πολύ χρηστικά σεμινάρια που αφορούν στη διδασκαλία και την εκμάθηση ξένων γλωσσών. Τα μαθήματα θα γίνουν από κορυφαίους στο αντικείμενό τους καθηγητές και αξίζει να τα παρακολουθήσεις.

Πιο συγκεκριμένα από την 1η μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο Μεθοδολογίας και Διδακτικής από τον Richard Carr, University of Oxford Department for Continuing Education - accredited trainer, ο οποίος θα έρθει από το Λονδίνο για να μιλήσει για τις εξελίξεις στον τομέα και να καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες που ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο θέμα.

Λίγες μέρες νωρίτερα, στις 26 Σεπτεμβρίου, η διακεκριμένη συγγραφέας Antonia Clare, η οποία έχει βραβευθεί για το συγγραφικό της έργο από τον Prince Philip, Duke of Edinburgh, σύζυγο της Βασίλισσας της Αγγλίας, θα πραγματοποιήσει ένα webinar με τίτλο «How to Teach Adults» το οποίο αφορά στη διδασκαλία των ενηλίκων.

Στις 22 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένο ένα ακόμη webinar με τίτλο «Se ascoltando» από τον διακεκριμένο πανεπιστημιακό και συγγραφέα, γλωσσολόγο Mauro Pichiassi.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου με το τελευταίο διαδικτυακό σεμινάριο για όσους ενδιαφέρονται για τη γαλλική γλώσσα. Η εξειδικευμένη Γλωσσολόγος και εκπαιδεύτρια καθηγητών Aurelie Buatois μιλά για το θέμα «Comment favoriser les interactions en classe de FLE».

Επίλεξε το σεμινάριο που σε ενδιαφέρει για να ενημερωθείς από τους καλύτερους εκπαιδευτικούς σε θέματα διδασκαλίας και να καταφέρεις να ξεχωρίσεις στον τομέα σου!