K.Δ.Β.Μ. «ΔΥΟ» ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ Γλυφάδας: Σεμινάριο 3D cakes από ζαχαρόπαστα για pastry chefs

Ερμιόνη Σαρρή
K.Δ.Β.Μ. «ΔΥΟ» ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ Γλυφάδας: Σεμινάριο 3D cakes από ζαχαρόπαστα για pastry chefs

Αν είσαι απόφοιτος της ειδικότητας «Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλάστης» (pastry chef), ή απλά λάτρης της Ζαχαροπλαστικής που θέλεις να ακολουθήσεις τις τάσεις της εποχής, τότε σίγουρα θα ενθουσιαστείς με το πρωτότυπο σεμινάριο που διοργανώνει το Κ.Δ.Β.Μ. 2 ΑΛΦΑ Επιλογή Γλυφάδας, με θέμα «3D Cakes – Πρωτότυπες δημιουργίες από Ζαχαρόπαστα για επίδοξους Pastry Chef»!

Η έναρξη είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης 2 ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ Γλυφάδας (Λ. Βουλιαγμένης 57).

Οι γιορτές πλησιάζουν και είναι μια καλή ευκαιρία για να εντυπωσιάσεις μικρούς και μεγάλους με τις δεξιότητές σου στη ζαχαρόπαστα, να εξειδικευτείς σε αυτό το αντικείμενο αν είσαι ήδη pastry chef, και -γιατί όχι;- να βρεις μια νέα επαγγελματική διέξοδο!

Το σεμινάριο διάρκειας 4 ωρών θα πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο επαγγελματία Pastry Chef με υλικά της Σχολής, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.

fb promo 3d cakes

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Βεβαίωση Παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. (με την πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ)
  • Δωρεάν Σημειώσεις
  • Όλα τα υλικά για το σεμινάριο τα παρέχει η σχολή

INFO

Κ.Δ.Β.Μ. 2 ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου

Μάθε περισσότερα και κάνε κράτηση στο σεμινάριο, καλώντας στο 210 9640117!