Mediterranean College-Με το βλέμμα στραμμένο στην ενίσχυση της απασχολησιμότητας των φοιτητών...

Mediterranean College-Με το βλέμμα στραμμένο στην ενίσχυση της απασχολησιμότητας των φοιτητών...

... και αποφοίτων του

Με στόχο την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των φοιτητών και αποφοίτων τους, οι επτά (7) Ακαδημαϊκές Σχολές του Mediterranean College ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να παρουσιάσουν ένα κύκλο εκδηλώσεων, με ελεύθερη είσοδο, πάνω στα πλέον επίκαιρα θέματα της αγοράς εργασίας.

Ομιλίες εξειδικευμένων στελεχών, σεμινάρια με χρήσιμη θεματολογία, εκπαιδευτικές επισκέψεις σε εγκαταστάσεις μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και εμπορικών επιχειρήσεων. Αυτό είναι το θεματικό περιεχόμενο του προγράμματος της Εβδομάδας Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Mediterranean College, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 23-31 Ιανουαρίου 2017 στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου στην Αθήνα, με την ευγενική υποστήριξη συνεργαζόμενων εταιριών.

Οι εκδηλώσεις του Employability Week είναι ειδικά σχεδιασμένες για τους τομείς σπουδών του Κολλεγίου: Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού και Φιλοξενίας, Πληροφορικής, Μηχανικών, Ψυχολογίας, Εκπαίδευσης & Επαγγελμάτων Υγείας.

afisa employabilityLOW

Για μια ακόμη φορά, κορυφαίες εταιρίες και οργανισμοί στηρίζουν την εβδομάδα Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Mediterranean College, όπως:

Οι εταιρίες Αθηναϊκή Ζυθοποιεία, Expedia Inc., MentorHellas Scientific Engineering καθώς και η Ελληνική Εταιρία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.), η πλατφόρμα αναζήτησης εργασίας Skywalker, το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, η Επιστημονική Εταιρία Θεραπευτικής Ιππασίας και Ιπποθεραπείας Ελλάδας, ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης ( Δ.Ο.Μ.), η Μ.Κ.Ο. Hellenic Youth Participation, το Δίκτυο NATACHA (NETWORK AND TELECOM ACQUISITION CHANNEL) και οι αθλητικοί Σύλλογοι ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-DHI & Γ.Σ. Περιστερίου.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.

Για περισσότερες πληροφορίες (ημέρες και ώρες) αναφορικά με τις εκδηλώσεις του Employability Week 2017 και για τις υπόλοιπες δράσεις απασχολησιμότητας του Mediterranean College, μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.mc-employability.gr & http://www.mc-employability.gr/index.php/mc-employability-weeks/programma/athina.

Η διοργάνωση εντάσσεται στο πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο Σχέδιο Απασχολησιμότητας του Mediterranean College (MC-Employability Scheme).

Mediterranean College:

· Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600

· Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779

· Email : info@medcollege.edu.gr

Web: www.medcollege.edu.gr