Αγαπάς τη μόδα και την ομορφιά; Μάθε πώς να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα!

Αγαπάς τη μόδα και την ομορφιά; Μάθε πώς να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα!

Μπορεί να φαντάζει… κλισέ, όμως η αλήθεια είναι ότι κάθε γυναίκα τρελαίνεται για ό,τι έχει σχέση με την ομορφιά της. Μαλλιά, νύχια, μακιγιάζ: Όλα θέλεις να τα φροντίζεις και με τα χρόνια κατάφερες να εξελίξεις τις ικανότητές σου και έμαθες να κάνεις «θαύματα» με τα χεράκια σου, με λίγες απλές κινήσεις.

Κάπως έτσι έφτασες να είσαι σήμερα το κορίτσι που βοηθά όλες τις φίλες του να «λάμψουν» πριν από κάθε έξοδο. Ίσως, μάλιστα, πέρασες το φετινό Καλοκαίρι ετοιμάζοντάς τις κολλητές σου για τους γάμους της σεζόν! Ναι, έχεις πάει πλέον την τέχνη του make-over σε άλλο επίπεδο για αυτό αξίζει να αρχίσεις να σκέφτεσαι και να βλέπεις αλλιώς την αγάπη σου για την ομορφιά και τη μόδα.

Η ομορφιά «ανθεί» και μες στην κρίση

Γιατί; Διότι μπορεί πολλά επαγγέλματα να πλήττονται στις μέρες μας από την κρίση, αλλά δεν ισχύει το ίδιο με τα επαγγέλματα της ομορφιάς. Ναι, καλά διάβασες, οι γυναίκες -αλλά και πολλοί άντρες- συνεχίζουν να φροντίζουν σήμερα την εμφάνισή τους και η βιομηχανία της αισθητικής και της ομορφιάς εξακολουθεί να «ανθεί». Τι σημαίνει αυτό; Ότι μάλλον ήρθε η ώρα να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα.

Είσαι πιο χαρούμενη όταν κάνεις αυτό που αγαπάς

Αν είσαι προβληματισμένη, μάθε απλά ότι οι άνθρωποι που κάνουν αυτό που αγαπούν και στο οποίο έχουν ταλέντο είναι περισσότερο ευτυχισμένοι. Το σίγουρο είναι πως ένα επάγγελμα που βρίσκεται στη λίστα με εκείνα που σου εγγυώνται την πιο «λαμπερή» πορεία, αξίζει την προσοχή σου!

Ο Σεπτέμβρης θέλει νέα ξεκινήματα και αξιόπιστα βήματα

Μιας και βρισκόμαστε στον Σεπτέμβριο, το μήνα της ανανέωσης, των αλλαγών και των νέων ξεκινημάτων, αλλά και επειδή ξέρουμε ότι πολλές κοπέλες (και δη αναγνώστριές μας) ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με τη μόδα και την ομορφιά, εμείς κάναμε μια έρευνα αγοράς για να σε βοηθήσουμε. Παρουσιάζουμε, λοιπόν, τη δική μας, αξιόπιστη πρόταση για να πας το χόμπι σου σε άλλο επίπεδο.

Η κατάλληλη σχολή για εσένα που αγαπάς τη μόδα και την ομορφιά

Ο λόγος για το ΙΕΚ ΑΚΜΗ το οποίο κέρδισε την προσοχή μας για πολλούς λόγους. Πρώτος και καλύτερος, είναι το γεγονός ότι αποτελεί τη μοναδική σχολή στην Ελλάδα που παρέχει στους σπουδαστές του Κρατικό Δίπλωμα Σπουδών και τη δυνατότητα παράλληλης απόκτησης πέντε διπλωμάτων. Δεν είναι και λίγα! Παράλληλα, σου δίνει πολλές ευκαιρίες για εργασία αλλά και καλές δυνατότητες συνεργασίας με μεγάλα ξενοδοχεία και πρότυπους χώρους αισθητικής και σπα.

Γιατί άλλο αξίζει να κάνεις σπουδές Μόδας, Ομορφιάς και Αισθητικής στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ; Υπάρχουν αρκετοί ακόμη λόγοι και αξίζει σίγουρα να αναφέρουμε κάποιους από αυτούς!

4444444

Αν σου αρέσει να ετοιμάζεις κρέμες και προϊόντα ομορφιάς, τότε αξίζει να γνωρίζεις πως το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχει το ΙΕΚ AKMH BEAUTY LAB το οποίο παράγει κρέμες, lotion, ντεμακιγιάζ, κ.ά., ελεγμένες και πιστοποιημένες από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ διαθέτει ακόμη ιδιόκτητο spa με υπερσύγχρονο εξοπλισμό!

exoplismos

Τι θα έλεγες για Ιατρική Αισθητική;

Αξίζει ακόμη να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο Εκπαιδευτήριο δημιούργησε την πρώτη σχολή ποδολογίας στην Ελλάδα και σου δίνει τη δυνατότητα συνέχισης σπουδών για την απόκτηση γνώσεων στην Ιατρική Αισθητική, μια «hot», νέα τάση στον χώρο.

Εσύ σε fashion show; Ναι!

Ακόμη, έχει αποκλειστική συνεργασία με τον fashion designer Vretto Vrettako, τον Make Up Expert και Hairstylist Παντελή Τουτουντζή και την Make Up Expert, Έλενα Ψωμά, ενώ είναι η μοναδική σχολή στην Ελλάδα που διοργανώνει κάθε χρόνο fashion show με τη συμμετοχή των σπουδαστών του! Μάλιστα, τα παιδιά συμμετέχουν και στα μεγαλύτερα fashion shows και events της χώρας, όπως για παράδειγμα την Athens Xclusive Fashion Week και το Madwalk.

madwalk

Έπειτα από όσα διάβασες, ελπίζουμε να κατάλαβες γιατί αξίζει να δεις το χόμπι σου με άλλο μάτι και να ξεδιπλώσεις στο ταλέντο σου στη μόδα, την ομορφιά και το μακιγιάζ να «ξεδιπλωθεί». Η ομορφιά είναι «hot» και σου υπόσχεται μια glamourous επαγγελματική πορεία!

https://www.youtube.com/watch?v=4EmdNMj9yNo

7777