Feng Shui και καριέρα: Πώς συνδυάζονται;

Feng Shui και καριέρα: Πώς συνδυάζονται;

Κοιμηθείτε και αφήστε την τύχη σας να δουλεύει στη γωνία!

Σύμφωνα με το feng-shui δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες στο χώρο σας, μπορείτε να επηρεάσετε και να ενεργοποιήσετε τη γωνία καριέρα σας. Σε τελική ανάλυση και τι δεν δοκιμάσαμε- ας αφήσουμε το κλάμα και ας δοκιμάσουμε την «εναλλακτική» διακόσμιση. . Εμείς δεν λέμε όχι σε λίγο ενεργειακό planning οπότε ορίστε οι κανόνες, τους οποίους μπορείτε να δοκιμάσετε κατά βούληση.

Όταν πηγαίνετε για ύπνο, βεβαιωθείτε ότι το κεφάλι σας στρέφεται προς τα βορειοδυτικά, καθώς το μέρος αυτό είναι η γωνία για την προσωπική ανάπτυξη και την επιτυχία σας. Λέγεται ότι διασφαλίζει ότι η γωνιά της καριέρας σας έχει ενεργοποιηθεί και ενισχύονται οι ευκαιρίες της δουλειάς σας.

1-Feng-Shui-Bedroom-Design-by-Ann-Wisniewski-550x412



Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τουαλέτα δίπλα ή πάνω από το κρεβάτι σας. Η ενέργεια του WC θεωρείται πολύ επιζήμια και θα οδηγήσει σε μεγάλα εμπόδια. Στην πραγματικότητα, ακόμα και ένας κοινός τοίχος μεταξύ του υπνοδωματίου και της τουαλέτας δεν είναι ευοίωνος. Αν όμως η τουαλέτα βρίσκεται δίπλα στο δωμάτιό σας, φροντίστε όπως λένε οι ειδικοί του zen- να παρεμβάλετε ανάμεσα κάποιο έπιπλο και η πόρτα να είναι πάντα κλειστή! Η πόρτα του υπνοδωματίου είναι σημαντικό να είναι μεγάλη και γερή και να παραμένει κλειστή όταν είστε μέσα- ιδίως όταν κοιμάστε, ώστε τα όνειρά σας και η ενέργειά σας να διασφαλίζονται.

images_copy

Το τραπέζι της κρεβατοκάμαρά σας –ιδίως το γραφείο σας βρίσκεται εκεί ή συχνά εργάζεστε εκεί, θα πρέπει να είναι ξύλινο και να έχει επάνω ένα μεγάλο ορθογώνιο κρύσταλλο ή χαλαζία. Το ξύλινο στοιχείο του τραπεζιού και η ουσία της γης του κρυστάλλου συνδυάζονται για να φέρουν σημαντικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Η τοποθέτηση feng-shui κερμάτων στο κομοδίνο της κρεβατοκάμαράς σας θα σας φέρει μεγάλη τύχη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δέσετε τρία νομίσματα μαζί με ένα κόκκινο νήμα και να τα κρατήσετε εκεί. Τα κέρματα αυτά συμβολίζουν μια ατελείωτη πηγή εισοδήματος για την επαγγελματική σας ζωή.

ventricle-vase2



Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό βάζο πλούτου και να το κρατήσετε σε ένα ντουλάπι στην κρεβατοκάμαρά σας. Είναι προσωποποιημένο, αλλά ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος θετικής αυθυποβολής, που σύμφωνα με το feng-shui βοηθά στη διατήρηση του πλούτου σας και βελτιώνει τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας. Στο κάτω- κάτω, το σύμπαν μας στέλνει αυτό που προσελκύουμε. Η τοποθέτηση ενός προσωπικού βάζο πλούτου οπουδήποτε μέσα στο ντουλάπι της κρεβατοκάμαρας, Για να κάνετε το βάζο, μπορείτε να αγοράσετε ένα απλό βάζο και να το γεμίσετε με πολύτιμους λίθους, κρύσταλλα, κοσμήματα. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι έχετε το βάζο μέσα στο ντουλάπι. Το βάζο δεν πρέπει ποτέ να κοιτάζει τη μπροστινή πόρτα, καθώς συμβολίζει τη ροή της τύχης της καριέρας και τον πλούτο μακριά από εσάς. Δεν πρέπει ποτέ να δείξετε σε κανέναν τον πλούτο μιας και η ζήλεια επιδρά αρνητικά στη συνθήκη που δημιουργείτε.

15158feng_shui_frog



Ένας βάτραχος με τρία πόδια στην κρεβατοκάμαρά σας μπορεί να σας φέρει καλή τύχη. Προς θεού όχι αληθινό! Τα περισσότερα καταστήματα με είδη feng-shui έχουν πορσελάνινα αγαλματάκια τέτοιου τύπου. Ο βάτραχος θα πρέπει να βρίσκεται κοντά στην πόρτα του υπνοδωματίου, αλλά θα πρέπει να κοιτάζει προς τα μέσα, συμβολίζοντας τις ατελείωτες ευκαιρίες καριέρας, πλούτου και τύχης.

feng-shui-bedroom_copy



Ένα δυνατό φως στο έπιπλο τουαλέτας της κρεβατοκάμαρά σας θεωρείται μεγάλο feng-shui χαρακτηριστικό που προσελκύει το γιανγκ, φέρνοντας την ευοίωνη ενέργεια προς εσάς.

Μιας και τα δοκιμάζουμε όλα ας δοκιμάσουμε και αυτό!