Πώς να έχετε μια τέλεια ημέρα στη δουλειά

Πώς να έχετε μια τέλεια ημέρα στη δουλειά

Οι Δευτέρες δεν είναι τόσο τραγικές...

Είναι γεγονός πως αν έχεις περάσει ένα τέλειο Σαββατοκύριακο όταν χτυπά το ξυπνητήρι για να πλυθείς και να πας στη δουλειά δεν είναι και το ότι καλύτερο... Βέβαια στις εποχές που ζούμε το να έχει κάποιος δουλειά είναι φανταστικό και μόνο αυτό θα έπρεπε να σας φτιάχνει την διάθεση.
Εμείς βέβαια είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την πρώτη μέρα της εβδομάδας στη δουλειά πιο απολαυστική και όμορφη με 5 τρόπους.

1. Απλά πιστέψτε το. Το πρώτο βήμα είναι να πιστέψετε ότι θα έχετε μια υπέροχη ημέρα στη δουλειά και αυτό θα γίνει με την θετική σας ενέργεια.
2. Βρείτε τον τρόπο να κάνετε μικρά διαλλείματα.Ίσως θα μπορούσατε να περπατήσετε ήρεμη λίγο ανάμεσα σε κάποια ραντεβού που θα έχετε ή να χαλαρώσετε φέρνοντας στο μυαλό σας μια. Ακόμα- ακόμα ίσως να προγραμματίσετε ένα καφέ ή φαγητό για μετά τη δουλειά, αυτό σίγουρα θα σας ανεβάσει τη διάθεση.

3. Σχεδιάστε την ημέρα σας ώστε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που σας φτιάχνουν τη διάθεση. Σίγουρα όλο και κάτι θα σας... χαλάσει μέσα στη μέρα ωστόσο μην δώσετε σημασία και αναζητήστε εκείνους τους ανθρώπους στη δουλειά που σας μεταφέρουν την θετική τους ενέργεια και έχουν ένα χαμόγελο για εσάς.

4. Μην αντιδράσετε με θυμό. Αναποδιές στις δουλειές υπάρχουν πάντα. Κάποιος μπορεί να επιρρίψει τις ευθύνες πάνω σας. Το να πετάνε το μπαλάκι σε άλλους είναι το πιο εύκολο. Μην εκνευριστείτε και αντιδράσετε με θυμό δεν αξίζει αφού ο θυμός δεν έχει καλά αποτελέσματα. Απλά σκεφθείτε πως θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

5 . Να έχετε αυτοπεποίθηση. Αν νιώθετε σίγουρες για τον εαυτό σας όλα είναι οκ! Η αυτοπεποίθηση μπορεί να ξεκινήσει με κάτι απλό, όπως η καλύτερη στάση του σώματος