3 απόλυτα διασκεδαστικοί τρόποι να «βάλεις» τα emoji στην καθημερινότητά σου

Ερμιόνη Σαρρή
3 απόλυτα διασκεδαστικοί τρόποι να «βάλεις» τα emoji στην καθημερινότητά σου

Είμαι σίγουρη, πως δεν είχες σκεφτεί ποτέ αυτές τις προτάσεις!

Τα emoji έχουν αλλάξει την καθημερινότητά μας και σήμερα σου έχουμε μερικά ευχάριστα νέα. Αν έχεις και εσύ μία μικρή μανία να τα χρησιμοποιείς καθημερινά στις συνομιλίες σου στα social media και τα γραπτά μηνύματα του κινητού, τότε χτύπα καλαμάκια και ετοιμάσου να κάνεις τις ώρες σου ακόμα πιο emoji.

Χρησιμοποίησέ τα για τις επαφές σου: Μα δεν αξίζει ο σύντροφός σου μία κόκκινη καρδούλα δίπλα στο όνομά του. Όταν θα σε καλεί θα γράφει για παράδειγμα : Χρήστος και δίπλα θα έχει μία κατακόκκινη καρδούλα. Αν πάλι η κολλητή σου είναι εθισμένη με τα παγωτά, χάρισέ της ένα emoji παγωτού δίπλα στο ονοματάκι της.

7f1b2f151493f07c how to use emoji.preview b104f

Υ.Γ. Φαντάζομαι πώς ψάχνεις ήδη τι emoji θα χρησιμοποιήσεις για τη μαμά σου.

Στους φακέλους με τις εφαρμογές: Επειδή είσαι και μία apps addicted κοπέλα, ώρα να κάνεις την οθόνη του κινητού σου πιο emoji. Αντί, λοιπόν, να γράφεις «κοινωνικά δίκτυα» έξω από το φάκελο που περιέχει το whatsapp, το viber, το Instagram και το snapchat βάλε κάτι που χαρακτηρίζει τη σχέση σου με αυτά (εγώ έχω βάλει πράσινες καρδούλες).

Ντριν, ντριν το ξυπνητήρι: Θα σου φανείς κάπως χαζή αυτή η ιδέα αλλά να ξέρεις πως το δοκίμασα και ομολογώ πως έχω καταφέρει να ξυπνάω λίγο πιο γρήγορα και χαρούμενα! Μόλις χτυπά το ξυπνητήρι η οθόνη μου γεμίζει με καραβάκια, θάλασσα και burgers. Ναι, οι καλοκαιρινές διακοπές, τα ταξίδια με καράβι και τα Burgers είναι όλη μου η ζωή και μόνο να γελάω μπορώ όταν τα σκέφτομαι.

emoji alarman f5c3c

Διάβασε ακόμα:

6 emojis που λατρεύεις, αλλά τα χρησιμοποιείς σε λάθος περίσταση

Τα καλύτερα emoticons για να φλερτάρεις μέσα από τα social media